Çizgi Dizi Gumball’ın Yeni Sezonu Ağustos’ta Başlıyor

Sevilen çizgi film Gumball’ın yeni bölümleri Ağustos ayından itibaren çocuk kanalı Cartoon Network’te ekranlara geliyor.

Elmore’da yaşayan ve farklı hayvan türlerinden oluşan Watterson ailesi; anne Nicole, baba Richard, kardeşi Anais ve ve en yakın arkadaşı Darwin ile Gumball’ın birbirinden eğlenceli maceraları haftanın her günü Cartoon Network ekranlarında çocukları bekliyor. 

Gumball Karakterlerini Tanıyalım:

Gumball Watterson
12 yaşında, belayı sezme konusunda çok yetenekli mavi kedi Gumball Watterson! Elmore’daki diğer arkadaşlarına göre daha güçlü, yakışıklı ve havalı… Modayı yakından takip eden Gumball, okul arkadaşı Penny’den hoşlanıyor.

Nicole Watterson
Watterson ailesinin annesi olan Nicole; çalışkan ve sorumluluğunu bilen bir mavi kedidir. Her işte başarılı olan Nicole, ailenin en kızgın ve en hırslı üyesidir.

Richard Watterson
Baba Richard, anne Nicole’ün aksine bilgisayar oyunlarıyla vakit geçirmeyi, gülmeyi ve tembellik etmeyi seven şişman pembe bir kedidir. Ailedeki en tembel karakter olan Richard bütün gün evdeki koltukta oturup, sürekli yemek yer.

Darwin Watterson
Gumball’ın en iyi arkadaşı olan Darwin, önceleri Watterson ailesinin evcil balık hayvanı olarak hayatına devam ediyordu. Ancak Darwin, büyüyüp boyu uzayınca Gumball’ın hem en iyi arkadaşı hem de kardeşi oldu. Ailenin de bir üyesi olan, Darwin 10 yaşında. Gumball onun Elmore’daki kendisinden sonra en havalı kişi olduğunu düşünüyor.

Anais Watterson
Anais, Gumball’ın 4 yaşındaki pembe tavşan olan kız kardeşidir. Gumball, Anais’in şapşal bir bebek olduğunu düşünmesine rağmen o çok zekidir. Anais’in Gumball’a sürekli yapmak istemediği şeyleri yapmasını söylemesi Gumball’ı çok rahatsız eder.