Clifford Büyük Kırmızı Köpek

Fiyat:

29,95 TL (KDV Dahil)

Künye

Oyuncu:Various

Film Hakkında

3 ve 7 yaş içindir. VCD'ler hem Türkçe hem de İngilizce dublajlıdır.

Clifford ve arkadaşlarının sevgi dolu dünyasına hoş geldiniz! 85 ülkede izlenen ve çocukların eğlenerek seyrettiği, çok sevilen çizgi kahraman Clifford'ın filmleri ve kitapları şimdi Türkiye'de! Clifford, ABD'de kendi kategorisinde çocukların en çok izlediği çizgi filmdir. Kitapların tüm dünyada 12 dilde, 100 milyondan fazla basılmıştır.

Clifford küçükleri büyüten fikirler verir. Clifford ve arkadaşları çocuklara eğlenceli maceralar yaşatırlarken aynı zamanda olumlu davranışlar sergileyerek onlara örnek olurlar. Clifford 10 olumlu özellik öğretir. Her VCD'de, başkalarına yardımcı olun, kendinize güvenin, paylaşmayı bilin gibi eğitici konulardan biri işlenir. Her kutuda bir anne – baba el kitabı bulunur. Clifford öykülerinde çocuklarınızın eğitimine ve gelişimine nasıl katkıda bulunabileceğinizi anlatan öneriler, aktiviteler yeralır. Çocukların İngilizce eğitimini destekler.

Cliffor'ın Yaşgünü: Yaşgününde Clifford oynayacak kimseyi bulamaz. Acaba herkes neden bu kadar meşguldür?

Clifford Veterinerde: Bir gün Clifford aniden kaşınmaya başlar. Korkarak gittiği veterinerden mutlu bir şekilde çıkacaktır.