Çocuk Vakfı Köy Okulları Yardım Kampanyası

Çocuk Vakfı, kuruluşunun 25. yılında 1000 köy okulu için defter, kalem ve kitap kampanyası başlattı. 1991 yılından bu yana 700 bini aşkın çocuğa kırtasiye malzemeleri ve kitap gönderen Çocuk Vakfı, Mart ayından itibaren bağış almaya başlayacak.

1000 Okula Defter, Kalem ve Kitap

Çocuklar için köy okullarına; defter, kalem, çocuk dergisi ya da kitap göndermek isteyenler Çocuk Vakfı’nın hesap numarası aracılığı ile vakfa destek verebilecek. Türkiye’nin 81 ilindeki ilk ve ortaokulları için yapılacak yardım kapsamında gönderilecek kitaplar; Çocuk Edebiyatı Okulu Danışma Kurulu Üyeleri tarafından seçilecek.

Yardım Kolileri Mart Ayından İtibaren Gönderilmeye Başlanacak

Çocuklar için başlatılan yardım kampanyasında; kırtasiye eşyaları ile kitapların gönderimini ise MNG Kargo üstleniyor. Mart ayından itibaren 1000 köy okula yardım kolileri gönderilmeye başlanacak.

Yorumları Göster (4)

  • Merhaba. Ben köy okullarına yardım konusunda gönüllü çalışan bir öğrenci velisiyim. Balıkesir'in Sındırgı ilçesine bağlı köy okullarının yeni eğitim yılı için kitap, kırtasiye, bilgisayar, projeksiyon, fotokopi makinası,iç ve dış cephe boyası,oyuncak, kıyafet, ayakkabı, genel temizlik malzemesi,sıvı sabun vb. konularında yardım arıyoruz.\r\n\r\nKonuyla ilgili isterseniz detaylı bilgi verebiliriz. İlgileneceğinizi ümit ederek, iyi çalışmalar diler; saygılarımı sunarım. \r\nMehmet Erikli\r\n0506 792 02 77

    • Mehmet Bey Merhaba,\nÇabalarınız ve emeklerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Cicicee olarak, biz de köy okullarına destek veriyoruz. Bizimle bu konu hakkında iletisim@cicicee.com adresinden iletişime geçerseniz, size en kısa sürede dönüş yapabiliriz.\n@MehmetErikli

  • Selamlar Ben Kilis İli Merkeze bağlı Yavuzlu Köyü İlkokulunda Okul Müdürü olarak görev yapmaktayım. Okulumuzun köy okulu olması , velilerimizin maddi durumlarının çok zayıf olması ayrıca Okulumuzun herhangi bir gelirinin olmamasından dolayı Okulumuzun Anasınıfında kullanılmak üzere resimli hikaye kitaplarına acil ihtiyaç vardır.LÜTFEN KÖY OKULLARINA YARDIM EDELİM…TEŞEKKÜRLER………….\r\n \r\nHamza KAPLAN( Yavuzlu Köyü İlkokulu Müdürü)\r\nAdres: Yavuzlu Köyü Kilis/Merkez\r\nCep Tel: 0506 5361974\r\nOkul Tel : 0348 838 1255\r\nMail: hamzakaplan@hotmail.com\r\nNot:Anasınıfımızda 20 adet öğrenci vardır.

    • Hamza Bey Merhaba,\n\nBiz Cicicee olarak, köy okullarına düzenli olarak kitap gönderimi yapıyoruz. Bunun için bize okul bilgilerinizi ve diğer detayları iletisim@cicicee.com aracılığı ile iletebilirseniz, çok seviniriz. Eğitime ve çocukların kitap okumasına destek verdiğiniz için teşekkür ederiz.