Çocuklar için Junior Yaz Kampı

Çocuklar için Junior Yaz Kampı, 8-10 yaş aralığındaki çocukların katılabileceği programları kapsıyor. Uludağ Alkoçlar Hotel’de gerçekleşecek olan kamp kapsamında, çocuklar kendi yaşıtları ile sosyalleşme imkan buldukları gibi, alternatif kamp programları ile de kişisel becerilerini geliştiriyor.

8-10 yaş aralığındaki çocukların, ebeveynlerin ayrı bir şekilde vakit geçirerek, kendilerine olan güvenin artması ve sorumluluk duygularının gelişmesi hedefleniyor. 10 gün sürecek olan kamp kapsamında, çocuklar pratik İngilizce dersleri de göreceği gibi, birçok aktivite programına katılabilecek.

Doğa sporları; Trekking, halatla yatay geçiş ve çeşitli doğa sporları.

Spor aktiviteleri; Futbol, basketbol, voleybol, kapalı ısıtmalı havuzda yüzme, okçuluk, masa tenisi, dart, langırt, satranç.

Sosyal aktiviteler; Tiyatro, animasyon, sinema, skeç, müzik, orkestra, şiir, şarkı, dans, karaoke, duvar gazetesi, disco, konserler, partiler, yarışmalar.

Geziler; Et mangal, piknikler, doğa yürüyüşleri, kamp otobüsü ile çevrenin tarihi ve turistlik yerlerine geziler.

Detaylı bilgi almak için 0 212-274 79 09 numaralı telefonu arayabilir ya da www.dunyagenclikkamp.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.