Diesel Kids 2010/11 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Diesel Kids Sonbahar Kış 2010/11, canlı renkler stili, haftanın her gününde farklı bir karaktere bürünme imkânı sağlarken, Diesel ruhuna sadık kalınan havalı ve asi koleksiyonları da bir arada sunuyor…

Sürekli değişen çocuk modasını yakından takip eden Diesel, çocuklar için şehir şıklığını da beraberinde yansıtan ve haftalık stilleri içinde barındıran bir koleksiyon ile sonbahar/kış modasına ayna tutuyor.

Kızlar için pırıltılı bir sezon…

Yeni sezonda kızlar için seçilen genel tema “Urban Jungle”dır. Metalik bir görüntüye sahip olan koleksiyon, sert görüntüye sahip metal unsurlarını daha yumuşak olan bitki ve flora ile harmanlıyor. Var olan iki temadan birincisi “Clean Punk” olup gerçek ve görsel zincirlerle süslenmiştir. Ayrıca bu koleksiyon gösterişli parıltılarla kendini gösteriyor. Süper dar jeanler punk ambiyansına uygunluk gösteriyor. İkinci tema gösteriminde ise kızlar Tailored Rebel (asi yapılı) görüntüsüne bürünüyor. Tasarılar arasında yeni kalıplı pamuklu kumaşlar ve spor ceketler bulunuyor, ancak stilin genel yapısı kancalı iğneler, deri kemerler, metalik tasarımlar ve keskin çizgilerle bezeniyor.

Kız ana koleksiyonunun adı; Gem Jungle’dır ( Elmas Ormanı) Işıl ışıl bir koleksiyon olan Gem Jungle, çok sayıda pullarla ve hayvan baskılarıyla bezeniyor. Koleksiyonun “Olmazsa olmaz”ları arasında parıltılar, dar kotlar ve parti elbiseleri olduğu kadar Rock’çı havasını yansıtan kısa trikolar da bulunuyor.

Ana koleksiyonda yer alan ikinci tema ise Hollywood Wannabe (Hollywood’lu olma). Yapay elmaslar ve taşlarla bezenen genel görünüm, hem elbiseler de hem de baskılarda dikkat çekiyor. Genç yıldızlar kırmızı halı elbiselerine, yırtık dar jeanlere bayılacaklar…

Diesel’in havalı erkekleri…

Peki yeni sezonda erkeklerde durum ne? Yeni sezonda çılgınca parti yapmak yerine asi kolej gençleri ve sportif savaşçılar ön planda… Diesel erkek çocuklarına kolejli bir görünüm sunuyor. Bu koleksiyonda yer alan ilk temanın adı “School Rules” (Okul Kuralları) olup punk temalardan oluşuyor. Koleksiyonun “Olmazsa olmaz”ları arasında ise hırkalar, dokuma kumaşlar, dar blazerlar, gevşek kravat ve V yaka süveterler bulunuyor. Tasarımlar tamamen okul çocuklarını anımsatıyor.

İkinci tema ise “Too Cool for School” (Okul için fazla havalı) Sportif renkler, okul bitiş zilinin çaldığını gösteriyor. Düz naylon ceketler, renkli dar kotlar, baskılı sweat-shirt’ler ve büyük tasarımlı t-shirtler ana unsurlar arasında. Erkeklerin ana koleksiyonun adı ise Rough Rebel… ( sert asiler) Erkek çocukların içinde var olan sportif savaşçı ruhu bu koleksiyon ile ortaya çıkıyor. Birinci tip olan Sport Attack, kendilerini güçlü ve rekabetçi hissetmelerini sağlayacak. Giysiler arasında dar pantolonlar, başlıklı t-shirt’ler, yırtık kotlar ve çizgili puf montlar bulunuyor. Tasarımlara kabile unsurları renk katıyor.

Sonuncu tip olan Sport Defense (Sportif Savunma) ise sertliği bir kademe daha arttırarak sporu bisikletçi ve rock’çı unsurlarla harmanlıyor. Bisikletçi tarzı ceketleri ve pantolonları veya sweat-shirt’leri güçlendirilmiş kesikler ve eklentilerle bir düşünün. Alışılmışın dışında… Teknik detaylar geleceğin günümüzde yaşandığını gösterirken, perçinler, çiviler ve zincirler de kendini belli ediyor

 

 

 

 

 

 

Â