Doğa Okulları 3D Tasarım Yarışması 2016

Doğa Okulları, Türkiye genelindeki 12-18 yaş aralığındaki öğrencilere yönelik 3D Tasarım Yarışması düzenliyor. Ödüllü tasarım yarışması için son başvuru tarihi 10 Mart 2016

Türkiye genelindeki ortaokul ve liselerde öğrenci olan 12-18 yaş aralığındaki çocuklara yönelik olarak düzenlenen tasarım yarışmasında, öğrencilerin bilişim teknolojilerini kullanmalarını teşvik etmek ve bilgisayarların sadece eğlence değil çalışma aracı olduğunu da benimsetmek hedefleniyor.

3D Tasarım Yarışması Katılım Şartları

  1. Yarışmaya katılım ücretsizdir. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm özel ve resmi okullarda eğitim gören 12-18 yaş aralığındaki çocuklar yarışmaya katılabilir.
  2. Öğrenciler yarışmaya yalnızca bir eserle katılabilir.
  3. Yarışma bireysel olarak gerçekleştirilecektir. Grup katılımları değerlendirilmeyecektir.
  4. Yarışmaya katılmak için iletişim bilgilerinin doğru ve eksiksiz bildirilmesi gereklidir.
  5. Yarışmaya katılacak öğrencilerin en az bir tane 3 boyutlu çizim programı bilmesi önemlidir.
  6. Yarışmaya katılım tasarlaturkiye.com adresi üzerinden yapılacaktır.
  7. Yarışma için son başvuru tarihi 10 Mart 2016 olarak belirlenmiştir. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

3D Tasarım Hakkında Bilgi

3D tasarım hakkında bilgi almak ve yarışmada nelere dikkat edilmesi gerektiğini öğrenmek için http://tasarlaturkiye.com/3d-tasarim/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Yarışmaya katılabilmek için www.tasarlaturkiye.com adresindeki başvuru formunu doldurmanız gereklidir.

3D Tasarım Yarışması Ödülleri

Birinci: 3D Printer Ultimaker 2 Go Yazıcı   (Basım Alanı : 23 x 22,5 x 20,5 cm, Teknoloji : FDM, Ebatları : 34 x 36 x 39 cm, Ağırlık : 9 kg, Veri Girişi : SD kart / USB Kablo, Yazdırma Yazılımı : Cura (dahil).)

İkinci: Avrupa’nın En Büyük  MAKER FAIR Etkinliğine Katılım: Öğrenci ve velisi/öğretmeninin(refekatçi) bütün masrafları Microsoft sponsorluğu tarafından karşılanmak üzere; Avrupa’nın En Büyük  MAKER FAIR etkinliğine gönderilecektir.

Üçüncü: Atom 3735F Windows 8.1 Tablet: Dahili Wifi; 802.11 B/G/N, Bluetooth; V4.0, 3G, GPS 2GB DRAM, Arka kamera 5.0 MP, Dokunmatik Kalem.

Yarışma hakkında detaylı bilgi almak için www.tasarlaturkiye.com adresini ziyaret edebilirsiniz.