Düzce Belediyesi Yaz Okulu Başlıyor

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen "Yaz Kültür Kursları" ve "Yaz Spor Okulu"nun programı belli oldu. Yaz okulları 24 Haziran’da kültür ve spor olmak üzere iki branşta açılıyor.

Okullar yaz tatiline girdi. Bir kışı ders çalışarak, yoğun bir tempoda geçiren çocukların en büyük hayali yaz tatilini en güzel, en eğlenceli şekilde geçirmek. Düzce Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da çocukların sosyal ve fiziksel gelişimini desteklemek amacıyla "Yaz Kültür Kursları" ile "Yaz Spor Okulu"nu başlatıyor. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, “Düzce’nin geleceği olan çocuklarımızı spor yaparak ya da sanatsal aktivitelerde yer alarak yaz tatilini en güzel ve eğlenceli şekilde değerlendirmeleri için Düzce Belediyesi yaz okullarına bekliyorum” dedi.

Düzce Belediyesi tarafından her yıl açılan "Yaz Kültür Kursları" ve "Yaz Spor Okulu"nun programı belli oldu. Buna göre kültür ve spor kursları 24 Haziran tarihinde başlayacak. Aileler 19 Haziran’a kadar kurslara kayıt yaptırabilecekler.

Sanatsal aktiviteler içerisinde yer almak isteyenler için de alternatifler var. Yaz kültür kurslarında; Yaratıcı Metin Yazarlığı, Yaratıcı Drama Atölyesi, Yaratıcı Sanat Atölyesi olmak üzere üç branşta eğitim verilecek.

Yaz kültür kursları Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü hizmet binasında düzenlenecek. 24 Haziran-19 Temmuz tarihlerinde arasında 4 hafta sürecek olan kurslar haftanın üç günü yapılacak. Pazartesi-Salı-Çarşamba günleri 13.30’da başlayıp 17.00’da bitecek. Yaz Kültür kurslarından 7-12 yaş grupları faydalanacak. Kurslar yaş gruplarına göre 7-8-9 yaş birinci grup,10-11-12 İkinci grup olarak ikiye ayrılacak.

Düzce Belediyesi, uzun bir kışın ardından yaz boyunca spor yapmak isteyenler için 24 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında Yaz Spor Okulu açılıyor. Yaz Spor Okulu’nda futbol, voleybol ve basketbol olmak üzere üç branşta eğitim verilecek. Yaz Spor Okulu programı antrenörler tarafından hazırlanıyor.

Çalışmalar 18 Temmuz Spor Salonu ve Nurettin Zafer Stadı'nda yapılacak. Kurslardan yararlanma yaşı 7-12 yaş arası olarak belirlendi. Spor malzemeleri (tişört-şort) Düzce Belediyesi tarafından temin edilecek. Başvurularda sağlık raporu alınacak. Eğitimler ücretsiz. Yemek ve servisle ilgili bir düzenleme bulunmamakla birlikte detaylı bilgiler başvuru sırasında öğrenilebilir.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen kursların kayıtları 19 Haziran’a kadar sürecek. Kültür kursları ve Spor Okulu aynı tarihte başlayacak. Kayıtlar Düzce Belediyesi Beyaz Masa’ya yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için:

T: 0(380) 524 58 21