Efsane Beşli Filminin Oyuncakları McDonald’s’larda Hayranlarıyla

McDonald's, Happy Meal sürprizlerine tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip ‘Efsane Beşli' ile devam ediyor.

Türkiye'deki 200'ü aşkın McDonald's restoranında ve McDonald's AloServis'te sunulan Happy Meal'lerde; 2013 yılının animasyon filmlerinden, ‘Efsane Beşli' filminin oyuncakları yer alıyor. Efsane Beşli filmi dünyayı ele geçirmek isteyen Pitch'i durdurmak isteyen beş kahramanı konu alıyor. Efsane Beşli'nin birbirinden renkli sekiz yeni oyuncağı, Happy Meal serisi olarak McDonald's restoranlarında çocukları bekliyor.

Bir sandviç, bir içecek ve patates kızartması ya da çeri domates ile sunulan Happy Meal'de sandviç olarak Hamburger, Cheeseburger, Tavuklu Burger veya Chicken McNuggets, içecek olarak ise portakal suyu, ayran, ice tea ya da Milk Shake gibi seçenekler ile misafirler kendi menülerini yaratma imkânı buluyor.

Sekiz farklı seçenek var

Dünyayı ele geçirmek isteyen Pitch'e karşı dünyayı korumak için güçlerini birleştiren Efsane Beşli ve onların bu mücadelede kullandıkları sihirli aletleri Happy Meal menülerinde.

Efsane Beşli Happy Meal programındaki birbirinden güzel, eğlenceli ve büyülü oyuncaklar McDonald's'larda çocukları bekliyor.

Efsane Beşli oyuncakları hakkında:

Rüyacık
Rüyacık, büyülü mıknatıslarla kum fırtınası kalesinde havada süzülüp dönebiliyor.

Cin
Cin, farklı ve komik yüz ifadelerine sahip. Vücuduna bastırdığınızda yüz ifadeleri değişen Cin, üç farklı ifadesi ile çocukları çok şaşırtıyor.

Diş
Diş'in kanatları hareketli. Diş'in dönen başlığını kurup düğmesine basılı tutunca kanatlarını çırpıyor.

Jack'in Hatırası
Kasayı açmak için gizli anahtar Jack'in asası. Asayı ayırıp kutunun önündeki kar tanesi boşluğuna sokunca kutu açılıyor. Bu kutunun gizemi ve asanın büyüsü, altıgen yapbozla devam ediyor.

Jack Frost
Jack'in asasının bir sürü büyüsü var. Asanın içine bir kar tanesi diski yerleştirip geriye doğru çekince kar fırtınası başlıyor.

Kuzey'in Küresi
Kuzey'in büyülü ve güzel kar küresine alttan bastırınca Kuzey'le Yeti arasında görüntü değişiyor. Yeterince hızlı bastırınca ise iki görüntüaynı anda beliriyor.

Tavşan'ın Bumerangı
Tavşan'ın kötü Pitch'e karşı savunmasına yardım etmek için Tavşan'ın arkasındaki kola bastırarak bumerangını çevirmesi ve fırlatması sağlanıyor.

Diş'in Hatırası
Diş kasasında diş perilerinin oynadığı bu saklambaç oyunu ile diş perisi keşfediliyor. Ayrıca kasanın önüne resim konulabiliyor ve içinde  eşya saklanabiliyor.