“Elektriğin Güvenli Kullanımı” Resim Yarışmasında Öğrenciler Ödüllerini Aldı

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş (SEDAŞ) ve Sakarya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (SEPAŞ) ile Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen "Elektriğin Güvenli Kullanımı" konulu resim yarışması sonuçlandı.

Yarışmada dereceye giren 20 öğrenci ödül ve sertifikalarını Sakarya Valisi Mustafa Büyük’ün elinden aldı.

Sakarya Valiliği toplantı salonunda  düzenlenen ödül töreni ve resim sergisi öncesi SEDAŞ tarafından enerjinin güvenli kullanımı başlıklı bir sunum gerçekleşti.

Dereceye giren öğrenciler altın ile ödüllendirilirken, günün anısına başarı belgesi olarak düzenlenen çerçevelenmiş sertifikalar da ödül töreninde öğrencilere ayrıca  teslim edildi. Ödül töreninin ardından, öğrencilerin resimlerinin yer aldığı resim sergisi törenle açıldı. Sergiyi gezen Vali Mustafa Büyük, SEDAŞ ve SEPAŞ yöneticileri ile İl Milli Eğitim Müdürü, resimler hakkında öğrencilerle sohbet ederek ortaya koydukları başarılı çalışmaları nedeniyle öğrencileri ayrı ayrı tebrik ettiler.

Resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler:

Tuanna Özcan, İkranur Hacıfazlıoğlu, Hilal Çağlar, Serra Odabaş, Beyza Berk, Melike Öztürk, Gülyaren İlmek, İrem Kutanis, Ebru Turhan, Saadet Öztürk, Melike Öncel, Defne Kıyak, Erva Kurtuldu, Ayşenur Adıgüzel, Berna Aksu, Gizem Özdemir, Zeynep Özkan, Simay Oflaca, Yunus Emre Gürlü, Zeynep Yalçın