Emmy Ödüllü “Sihirli Ağaç” TRT Çocuk’ta

Çocuklar ve gençler için hazırlanmış, Emmy ödüllü, dünyaca ünlü fantastik TV drama; “Sihirli Ağaç” TRT Çocuk ekranlarında.

Yapımları geniş bir hayal gücü, zengin yeni fikirler içeren ödüllü Polonyalı yönetmen Malezska tarafından yazılan ve çekilen “Sihirli Ağaç”, tüm dünyada büyük başarı kazanmış bir TV drama serisi. Emmy ödüllü yapım; gösterime girdiği her ülkede; içerdiği iyimserlik, fantezi ile gerçekliğin mükemmel harmanlanışı ve yüksek yapım kalitesi nedeniyle büyük beğeni kazanmaktadır.  
 
Yedi hafta süresince cumartesi günleri saat 19.15’te yayına girecek olan yapımda; fırtına ile  devrilen dev gibi bir ağacın hikayesi konu alınıyor. Bu dev meşe, sıradan bir ağaç değildir.  Sihirli bir ağaçtır! Bu ağaçtan yapılan kızak, zar, boyalı kalem, odun, asa, mutfak dolabı ve tahta ayakkabı, bu eşyaların sahiplerine şans getirecektir.

Küçük büyük herkesin ilgi ve merakla izleyeceği “Sihirli Ağaç” 03 Ocak’tan itibaren her cumartesi saat 19.15’te TRT Çocuk’ta.

Yorumları Göster (2)

  • Bakıyorum da eski çizgi filmlerin tadı başkaymış.Şu çizgi filmi buldugum icin çok mutluyum.Şimdiki Trt hiç tat vermiyor.Arkadaşımızın dediği gibi propaganda makinesi oldu

  • Bu yapımı izlediğimde 9 yaşımda idim. Bu gönderi de 2009 yılında paylaşılmış... Hatırlıyorum. Sihirli Ağaç Zar bölümünü izliyordum. Yanılmıyorsam dışarıda kar vardı o zamanlar. Annem o sırada bana davul fırında poğaça yapıyordu okulda yiyebilmem için. Üstüne susam ve çörekotu ile ismimin baş harfini yapmıştı. Sürekli fırın ve televizyon arasında mekik dokuyordum. Sihirli Ağaç denince hep bu anım gelir aklıma. Düşünüyorum da çok çok çok az da olsa şanslıymışım. Trt Çocuk'ta çok güzel yapımlar izleyebilmişim. Nerde o eski Trt Çocuk nerde şimdiki Trt Çocuk... Artık Sihirli Ağaç yok, Uçan köpek Vipo yok, Franny'nin Ayakları yok, bayramlarda yayınlanan Yamada Ailesi, Küçük Deniz Kızı Ponyo gibi o güzel sinemalar yok... Şu an bu kanal propaganda kanalından başka bir şey değil... Şimdi 21 yaşımdayım, yakında 22 olacağım. Bu paylaşımı görünce duygulandım. Kaç yıl geçmiş aradan...