En güzel annelere en lezzetli armağan

Four Seasons Hotels Istanbul, annelere özel şehrin en lezzetli ve en cazip hediye seçeneklerini sunuyor. Ne dersiniz, o bu keyfi çoktan hak etmedi mi?

Annenize, sizin için ne kadar önemli olduğunu hissettirmek için Four Seasons herşeyi düşündü. Şehrin en büyüleyici noktalarında konumlanmış Four Seasons otelleri; sizleri Sultanahmet ya da Boğaz’daki benzersiz atmosferleri ve evinizdeki lezzeti aratmayacak tatlarıyla Anneler Günü için hazırlanan enfes bir brunch’a davet ediyor.

Four Seasons Hotel Bosphorus
Boğaz’ın eşsiz atmosferi ve etkileyici manzarasıyla Aqua Restaurant’ta, Executive Şef Fabio Brambilla’nın hazırladığı brunch’ta; Türk kahvaltılarının tüm vazgeçilmez tatları, suşi çeşitleri ve deniz düşkünleri için soğuk deniz ürünleri ve ayrıca kendi seçeceğiniz balıkların servis edildiği ızgara balık köşesi bulunuyor. Tüm bu lezzetlerin yanı sıra, annelerin kalbini fethedecek hediyeler de günün sürprizi olacak.

Four Seasons Hotel Bosphorus’un anneniz için sundukları, bununla sınırlı değil. İster kuş sütünün bile eksik olmadığı bu Brunch’ta ailece beraber olmanın keyfini çıkarabilir, isterseniz
Spa & Hammam’daki rahatlatıcı ve yenileyici vücut ya da cilt bakımlarımızdan birisini seçerek annenize çok özel bir Spa deneyimi hediye edebilirsiniz.

Aqua Restaurant
Kişi başı KDV dahil 120; 6-12 yaş arası çocuklar için 60 TL.
Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için 0212 381 4000’ı arayınız.

Spa & Hammam
Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için 0212 381 41 60

Four Seasons Hotel Sultanahmet
Açıldığı günden bu yana, ünlü gurmeler tarafından defalarca “İstanbul’un En İyi Restaurant’ı” seçilen Seasons Restaurant, yemyeşil bahçesi, sakin ve huzurlu ortamında Four Seasons kalitesi ve servis anlayışı ile en değerli varlıklarımız ‘annelerimize’ unutulmaz bir Pazar yaşatmak için ailece keyif alınabilecek bir Brunch sunuyor.

Executive Şef Mehmet Gök’ün özel olarak hazırladığı; farklı tatların, Uzakdoğu’nun gizemini taşıyan baharatların, birbirinden leziz suşilerin de yer aldığı brunch’ta, Türk kahvaltılarının vazgeçilmezleri çeşit çeşit peynirler, ballar, reçeller, zeytinler, simitler ve zeytinyağlıların yanı sıra barbekü keyfi de mümkün olacak. Benzersiz lezzetlerin yanı sıra, anneleri özel sürpriz hediyeler, küçük misafirleri ise çeşitli animasyon gösterileri bekliyor.

Seasons Restaurant
Kişi başı KDV dahil 110; 6-12 yaş arası çocuklar için 55 TL.
Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için 0212 402 3000’u arayınız.