Eski oyuncaklar 23 Nisan’da hayat bulacak

İstanbul Oyuncak Müzesi yaş gününü oyuncaklarınızla birlikte kutlayacak. Anne ve babalar çocukluk oyuncaklarını, çocuklar ise en sevdikleri oyuncağını müzeye getirecekler. Yaş günü, tüm aile üyeleri en sevdikleri oyuncakları ile kutlanacak.

Çocuklar, anne ve babalarının oynadığı oyuncaklarla tanışacak, en sevdikleri insanların ilk hayallerine tanık olacaklar. Büyükler ise oyuncakları eskimiş olsa bile, kurdukları düşlerin hala aynı heyecanla yaşadığını, hiç yaşlanmadığını fark edecekler.

23 Nisan günü, isteyen ziyaretçilerin oyuncaklarına yazdığı şiirleri ve oyuncakları ile çekilmiş bir fotoğrafları, müzenin kış bahçesinin duvarlarında sergilenecek. 

Çocuk eli değmiş her oyuncakta mutlaka bir hayal saklıdır. Haydi, alın oyuncağınızı koyduğunuz yerden, üfleyin üzerindeki tozları, çocuğunuz ile çocukluğunuz birlikte gelsin müzeye…

Oyuncak Müzesi, büyük, küçük herkesi 23 Nisan 2009 günü oyuncakları ile birlikte 4. yaşını kutlamaya bekliyor.

Yer: İstanbul Oyuncak Müzesi
Saat: 11.00–13.00 arası
Ayrıntılı Bilgi İçin: 0216 359 45 50–51

23 Nisan 2009 günü oyuncaklarına yazdıkları şiirin ve çocukluk fotoğrafının, kış bahçesinde sergilenmesini isteyen ziyaretçilerin, en geç 17 Nisan 2009 gününe kadar oyuncakları ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafı ve yazdıkları şiiri müzeye teslim etmeleri gerekiyor. Sergi için yaş sınırı bulunmuyor.