Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 23 Nisan Etkinlikleri 2016

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, 20-23 Nisan tarihleri boyunca çocukların katılabileceği etkinlikler ve gösteriler düzenleyecek.

Çocukların ulusal egemenlik anlayışının önemini kavraması, 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda hem aynı kültürden hem de farklı kültürden gelen çocuklarla bir arada olması ve 23 Nisan’ı coşkuyla kutlamasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinliklere tüm çocuklar katılabilecek.

20 Nisan Çarşamba günü başlayacak olan etkinliklerin ilki, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gösterileri olacak. Tepebaşı Belediyesi Çukurhisar Belde Evi içerisinde gerçekleştirilecek olan etkinliğe herkes ücretsiz olarak katılabilecek.

21 Nisan Perşembe günü, Tepebaşı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gösterileri, Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi içerisinde gerçekleşecek. Saat 13.30’da başlayacak olan gösterilere herkes ücretsiz olarak katılabilecek.

21 Nisan Perşembe günü, Çocuk Bayramı Gösterilerinin yanı sıra, 7-14 yaş aralığındaki çocuklar için tiyatro gösterimi yapılacak. Tepebaşı Belediyesi Anneler Halk Oyunu ve Tiyatro Topluluğu tarafından gerçekleştirilecek olan etkinlik, Tepebaşı Zübeyde Hanım Kültür Merkezi içerisinde yapılacak. Etkinliğe, 7-14 yaş aralığındaki tüm çocuklar, Keloğlan’ın Eşeği oyununa davetiye alarak katılabilecek.

22 Nisan Cuma Günü, Tepebaşı Sanat Merkezi Çocuk Koro Konseri çocuklarla buluşacak. Saat 20.00’de başlayacak olan konser, herkesin katılımına açık ve ücretsiz olacak.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 23 Nisan etkinlikleri hakkında daha detaylı bilgi almak için tepebasi.bel.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.