Kipa AVM 23 Nisan Ulusal Egmenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 23 Nisan’ı Türkiye çapındaki tüm hipermarketlerinde saat 14:00-17:00 arasında animatörler eşliğinde eğlenceli bir parti ile kutlayacak.

Partide pasta kesilecek ve çocuklara meyve suyu sunulacak. Ayrıca yüz boyama ve palyaço gibi etkinliklerle de çocuklar renkli anlar yaşayacaklar. Türkiye çapındaki diğer Kipa süpermarket ve ekspreslerde ise müşterilere Türk bayrakları verilecek.

Kipa AVM 23 Nisan Şenliği

23 Nisan’da Çocuklar İndirimli Alışveriş Yapacaklar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak oyuncak reyonunda yüzde 50’yi, tekstil ürünlerinde ise yüzde 25’i bulacak olan indirimler gerçekleştirilecek. Ayrıca Kipa mağazalarında şekerleme ve çikolata stantlarında birçok markanın dahil olacağı tadım aktiviteleri yer alacak.

Kipa Aile Kulüpleri 23 Nisan’ı Coşkuyla Kutlayacak

Kipa Aile Kulüpleri de bayram coşkusunu küçük konuklarıyla birlikte yaşayacak. Farklı bölgelerdeki Aile Kulüpleri bünyesinde dans gösterisinden gitar konserine, yüz boyamadan geleneksel çocuk oyunlarına kadar pek çok farklı etkinliğe yer verecek.

Yalova’da bale, keman ve gitar kursiyerlerinin gösterileri; Edirne ve İzmir Çiğli’de “Minik Eller Kurabiye” yapım atölyesi; Edremit’te illüzyonist gösterileri, Bornova’da “Masallar Gösterisi ve Balon Yapımı” atölye çalışması; Balıkesir ve Kuşadası’nda yüz boyama, dans ve maskot etkinlikleri düzenlenecek.

Kipa AVM Geleneksel Resim Yarışması 

Kipa AVM Geleneksel Resim Yarışması’nın bu yılki teması “Benim Şehrim” olacak. 5-8; 9-12 yaş kategorilerinde yapılacak resim yarışmasında çocuklar kalemleri ve boyalarıyla yaşadıkları şehri resmedecekler. 23-24 Nisan Resim yarışması, Kipa’nın 20 ayrı AVM’sinde çocuklarla bir araya gelecek.

Resim yarışması sırasında çocuklar yarışma sırasını beklerken de eğlenecekler. Yarışma sürerken AVM içinde minikler ve aileleri için  özel animasyonlar gerçekleşecek.  İzmir’deki Kipa Çiğli ve Balçova AVM’lerde çocuklar, yüz boyama, geçici dövme gibi etkinliklere katılma fırsatını yakalayacaklar.

Kipa AVM 23 Nisan Şenliği kapsamında Dünya çocukları konseptli özel fotobloklarda fotoğraflar da çektirilecek ve çocukların mutluluğu fotoğraf panolarına asılacak. Kipa AVM, 23 Nisan Şenliği ile bayram coşkusunu çocuklarla doyasıya yaşamayı hedefleyecek.