Favori’den ”Canım Okulum” Kampanyası

Favori Türkiye’nin dört bir yanındaki okullara Facebook aracılığı ile yardım eli uzatıyor. 10 Kasım 2010 tarihinde başlayan kampanya 10 Ocak 2011 tarihinde son bulacak. Haydi herkes internete girip okulunu seçsin ve sadece destek ol butonunu tıklasın, gerisini Favori halleder.

Favori, facebook üzerinden başlattığı “Canım Okulum” kampanyası ile Türkiye’nin dört bir yanında yardıma ihtiyacı olan okullara, takipçilerinin desteğiyle ulaşıyor. Favori’nin ” Öğretmenler Günü” nedeniyle başlattığı “Canım Okulum” kampanyasında destek verilecek okul sayısı takipçilerden ve okullardan gelen yoğun ilgi üzerine 20 okuldan 40 okula çıkarıldı.

Favori’nin facebook sayfası üzerinden yürütülen kampanyaya ihtiyacı olan tüm okullar başvurabiliyor. Desteklemek için İnternet üzerinden Favori’nin facebook sayfasına girdikten sonra, CANIM OKULUM kampanyasına tıklamak, destek olmak için ise okulu seçip yanındaki destek ol butonuna tıklamak yeterli. İhtiyaçların karşılanması iki kategoriye göre olacaktır. 750 destek sayısına kadar olan ihtiyaçlar için, destek sayısına ulaşan ilk 20 okulun, 750 ve üstü destek sayısına kadar olan ihtiyaçlar için, destek sayısına ulaşan ilk 20 okulun ihtiyacı Favori tarafından karşılanacaktır. Böylelikle kampanyada toplamda 40 okulun ihtiyacı Favori tarafından karşılanacak.

Şu ana kadar 516 okulun başvurduğu kampanyada takipçilerin desteğiyle şuana kadar dört okulun ihtiyaçları giderildi. Favori, kampanyayı kısa sürede sonuçlandırmak ve okulların ihtiyaçlarını gidermek için eğitime duyarlı herkesi facebook sayfasını ziyaret etmeye davet ediyor.