Funlab’ten Çocuklara Özel Yılbaşı Etkinliği

İstanbul’da eğlencenin merkezi olarak bilinen “FunLab”, minikler için yeni yıl etkinlik hazırlıklarına başladı. Türkiye’ nin ilk uluslararası güvenlik ve kalite standartlarındaki eğlence merkezi “FunLab”, küçük misafirlerin sağlığını ve güvenliğini kontrol altında tutarak, miniklere unutulmaz saatler vaad ediyor.

Noel Baba kostümleri giyecek FunLab‘in güler yüzlü ekibi, çocukların duygu dünyasına hitap ederek, çocukların hayallerine paralel bir parti sunacak. “FunLab” ekibi, rengarenk dizayn edilen parti sahnesinde gerçekleştireceği etkinliklerle, minikleri 2 saat boyunca eğlence gezegenine sürükleyecek. Birbirinden eğlenceli müziklerle dans edecek olan minikler, çocukluğun vazgeçilmez eğlencesi profesyonel palyaço eşliğinde oyunlar oynayacak. Yüzlerini palyaço yardımıyla boyayan minikler, istedikleri karaktere bürünmenin hazzını yaşayacak.

Çocukluğun vazgeçilmez zevki oyun hamuru, puzzle, resim yapma aktiviteleriyle minikler yaratıcılıklarını geliştirecek. Eğlenceyi parti odasıyla sınırlamayan, Avrupa’ nın en büyük kapalı eğlence merkezi “FunLab”, minik misafirleri için Eğlence Dünyası’ nı yılbaşı konseptine büründürecek. Çocukların yılbaşı için hayal edebileceği her imkanı eğlence seçenekleriyle donatan “FunLab”, 29 Aralık Pazar günü, miniklerin yeni yıl heyecanlarını sosyal bir ortamda hafızalarına kazıyacak.