G-Force gücü Nintendo’da

Disney’in yeni 3D animasyon filmi G-Force, Nintendo platformlarında canlanıyor! 18 Eylül’de Nintendo tutkunlarıyla bulaşan G-Force, oyuncuları kusursuz bir maceraya davet ediyor.

G-Force ekibinin lideri Hamster Darwin ve gözetleme eksperi sinek Mooch ile gizli devlet görevlerini yerine getirmeye hazırlanın. G-Force’un adrenalin yüklü ajanları Nintendo’da seni bekliyor…

Tüm dünyayı oyun tutkusuyla saran Nintendo’nun Wii ve DS platformlarında Disney’in beğenilen 3D animasyon filmi G-Force heyecanı yaşanıyor!

Özel eğitimli ve yüksek teknolojik cihazlarla donatılmış G-Force ekibinin lideri Hamster Darwin ve gözetleme eksperi sinek Mooch’u Nintendo sayesinde kontrol edebilecek oyun tutkunları, G-Force ajanlarıyla gizli devlet görevlerini yerine getirecekler. G-Force ajanlarıyla birlikte çevreyi manipule ederek çözecekleri bulmacalar ve aksiyon dolu sahnelerle tanışacak olan Nintendo oyuncuları, filmde görülmeyen mekanlar, yeni düşmanlar ve silahlarla karşılaşacaklar.

Darwin ve Mooch karakterlerinin dönüşümlü kullanılmasını sağlayan özel teknoloji sayesinde oyun zevkini ikiye katlayan G-Force, her karakter için farklı bir özellik sunuyor. Darwin’in jetmotoru sayesinde hız yapabilme, yükseklere uçabilme gücü ve Mooch’un zamanı yavaşlatabilme kabiliyetiyle eğlencenin doruklarına çıkarken, G-Force filminin dublajını yapan Sam Rockwell, Jon Favreau ve Bill Nighy’nin sesiyle oyunun keyfine varacaksınız.