Garanti Masters Yıl Sonu Kupası

Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından 25 – 26 Aralık tarihlerinde, Kemer Golf&Country Club Atlıspor Tesisleri’nde Garanti Masters Yıl Sonu Kupası gerçekleştirilecek.

Garanti Masters Özel Bankacılık sponsorluğunda düzenlenen organizasyon, usta binicilerin katıldığı engel atlama yarışlarına ev sahipliği yaparken, minik binicilerin gerçekleştireceği müzikli Pony gösterilerinin yanı sıra, birbirinden farklı yarışmalarla renklenecek.

Kemer Golf&Country Club’taki organizasyon, miniklerin atlarıyla, büyüklerin ise bisiklet ve köpeklerle beraber katıldığı Ride&Bike ve Ride&Bite yarışmalarıyla büyük bir eğlenceye dönüşecek. Etkinlik kapsamında ayrıca, 25 Aralık Cumartesi akşamı, binicilik camiası ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı Yılbaşı Partisi de düzenlenlenecek. Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından gerçekleştirilecek yılın son organizasyonu, Garanti Masters Yıl Sonu Kupası, 26 Aralık Pazar günü, usta binicilerin katılımıyla koşulan Garanti Masters Grand Prix ile sona erecek.

Ücretsiz olarak izleyebileceğiniz yarışmanın sonucu 26 Aralık Pazar günü açıklanacak.

Program

25 Aralık Cumartesi

115 cm ve 130 cm olmak üzere usta binici koşusu gerçekleşecektir.
İki yarış arasında bebek show gerçekleşecektir.
18:30 Pony Binici yarışı gerçekleşecektir.
Pony binicileri atları ile birlikte müzikli gösteri gerçekleştirecekler.

26 Aralık Pazar

14:00 Pony Binicileri yarışması