Gratis’ten resim yarışması

“Şımart Kendini” sloganıyla sektöre hızlı bir giriş yapan Gratis, her sene olduğu gibi bu sene de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde, 7 – 14 yaş arası çocukları Gratis mağazalarına resim yapmaya ve hayal güçlerini harekete geçirmeye davet ediyor.

“En Mutlu Anını Paylaş” temalı resim yarışmasında, becerikli minikler resim yapmadaki hünerlerini gösterecek; jüri üyelerinin seçeceği yarışmacılar, birbirinden değerli hediyelerin sahibi olacaklar. 23 Nisan neşesinin ikiye katlanacağı Gratis Resim Yarışması’nda birinci; IPad, ikinci; oyun pakedi hediyeli Play Station3, üçüncü ise yeni Ipod Nano kazanacak.

15 Nisan 2011 tarihine kadar, size en yakın Gratis mağazasına çizdiğiniz resmi, katılım formunuzla getirerek sizler de yarışmaya katılabilir; en mutlu anınızın gerçeğe dönüşmesini sağlayabilirsiniz.
Yarışma sonuçları, 30 Nisan 2011 tarihinde Gratis Profilo AVM mağazasında, düzenlenecek ödül töreni ile açıklanacaktır.

Katılım Koşulları:

Yarışmaya yalnızca 7-14 yaşları arasındaki öğrenciler katılabilir. Her katılımcı sadece tek bir eserle yarışmaya katılabilir. Katılımcılar, velileri tarafından 15 Nisan 2011 tarihine kadar Gratis mağazalarında kayıtlarını gerçekleştirilecektir. Resimler için boyut: A3 (29,7×42 cm). Resimler paspartusuz olacaktır. (Çerçevelenmeyecek ve etrafı süslenmeyecektir.) Suluboya, sentetik boya, yağlı boya, silinmez (çıkmaz) ispirtolu kalemler, ince uçlu keçe kalem, yumuşak tükenmez kalem, pastel boya, çini mürekkebi kullanılabilir.