Haydi Tasarım Atölyesi’ne

Kadir Has Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 5. Yıl etkinlikleri kapsamında, lise öğrencileri için tasarım atölyesi düzenliyor. Öğrenciler hafta sonu katılacakları bu çalışmada kesiyor, katlıyor yapıştırıyor; yaratıcılıklarını keşfediyorlar.

Üniversite adaylarının meslek seçimlerinde etkin bir rol oynayacağı düşüncesiyle ilki 4-5 Nisan 2009 tarihlerinde yapılan tasarım atölyesine, güzel sanatlar ve tasarım alanlarında eğitim almayı düşünen öğrencilerin yanısıra, henüz hiçbir meslek seçimi yapmamış veya tamamen farklı bir seçim yapacak birbirinden bağımsız gruplardan öğrenciler katılıyor.

İkincisi 16-17 Mayıs 2009’da yapılacak çalışmada Güzel Sanatlar Fakültesi’nde yürütülen eğitimin el becerisinin ötesinde eleştirel düşünce ve fikir geliştirmeye dayandığı vurgusuyla bölümler hakkında bilgi aktarımı yapılması amaçlanıyor.

20-25 kişilik gruplar halinde yapılan tasarım atölyesinde çalışma saatleri öğrencilerin ÖSS kurs saatlerine uygun olarak hazırlanıyor ve Üniversiteye ulaşım servislerle sağlanıyor. Tasarım Atölyesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zuhal Ulusoy önderliğinde özenle seçilmiş bir öğretim kadrosu eşliğinde gerçekleştiriliyor.

16-17 Mayıs 2009 tarihinde Kadir Has Üniversitesi Cibali Merkez Kampüsünde düzenlenecek olan tasarım atölyesi için katılım formları Kadir Has Üniversitesi Tanıtım ve İletişim Ofisi’nden temin edilebilir.

Ayrıntılı Bilgi: Ayça Genç Yılmazel 0212 533 65 32 (1225) aycag@khas.edu.tr