Huggies Little Swimmers kazandırıyor

Çocuklar suda oynamaya bayılıyor. Anneler de çocuklarının fotoğraflarını çekmeye… En çok da yaz tatilinde, plajda, havuzda… Çocukların ve annelerinin yaz tatilinde en büyük yardımcısı Huggies Little Swimmers, birbirinden güzel yaz fotoğraflarını www.minikyuzuculer.com internet sitesinde bir yarışmaya davet ediyor. Huggies Little Swimmers mayo bebek bezi, yaz bitmeden çok özel bir tatil şansını minik yüzücülere ve ailelerine armağan ediyor.

www.minikyuzuculer.com internet adresinde düzenlenen yarışmaya katılmak için annelerin üye olup Huggies Little Swimmers giymiş bebekleriyle birlikte fotoğraflarını yüklemesi gerekiyor.

16 Ağustos’a kadar devam edecek olan yarışmaya katılan fotoğraflar, önce site üyeleri tarafından puanlanacak ve en beğenilen 10 fotoğraf, aralarında ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede’nin de olduğu bir juri tarafından değerlendirilecek. Bu keyifli yarışmanın birinci anne ve bebeği, 2008 Çocuk-Aile Dost ödüllü Lykia World otelinde toplam 4 kişilik bir tatil paketine hak kazanacak.

Huggies Little Swimmers mayo bebek bezi, tuvalet alışkanlığını henüz kazanmamış olan bebeklerin havuza veya denize rahatlıkla girmelerini sağlıyor. Minik yüzücülere suda büyük rahatlık sunan Huggies Little Swimmers, Türkiye’nin ilk ve tek mayo bebek bezi olma özelliğini taşıyor.

Huggies Little Swimmers mayo bebek bezi, içindeki özel emici tanecikler sayesinde suya girildiğinde normal bebek bezleri gibi şişmiyor. Ayrıca koruyucu bariyerleri ve özel emici iç yapısı sayesinde sızdırmıyor ve havuzda veya denizde meydana gelebilecek ufak kazaları önlüyor. Bu özellikleriyle Huggies Little Swimmers, bebeğinin rahatına ve hijyene önem veren anneler için mükemmel bir çözüm sunuyor.