Iğdır Belediyesi Çocukları Çok Seviyor Projesi

Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı SODES'in, Iğdır Belediyesi'yle ortaklaşa gerçekleştirdiği "Iğdır Belediyesi Çocukları Çok Seviyor" projesi kapsamında altı mahallede çocuk oyun parkları çalışmasına başladı.

Konaklı, Karaağaç, Özgür, Emek, Ali Kamerli ve Yeni Mahalle’de kurulacak çocuk parkları için ilk aşamada çocuk oyun grupları park alanlarına yerleştirildi.

Çocuk parkları hakkında bilgi veren Iğdır Belediye Başkan Vekil Hüseyin Malk, proje kapsamıda toplam 15 çocuk parkı yapılacağını söyledi. Çocukların boş vakitlerini değerlendirecek park alanları oluşturmalarının önemine dikkat çeken Malk ”Bizler mahallelerimizde çocuk parkları kurarak bir nebze de olsun çocuklarımızı sevindirmek ve boş vakitlerini geçirecek alanlar oluşturmak amacındayız. Parklarımızın her ne kadar birinci adımını attıysak da amacımız parklarımızı tamamıyla bitirmekti. Çocuk parklarımızın ilk aşaması olan çocuk oyun gruplarını yapacağımız park alanlarına yerleştirdik. En kısa zamanda da parklarımızı tam teşekkülü bitireceğiz. Parklarımız mahalle sakinlerimize hayırlı olsun.” dedi.