II. TAD Ödüllü Resim Yarışması

Aydın Türk Amerikan Koleji tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen TAD Resim Yarışması için, Türkiye genelindeki okullardan öğrencilerin resimleri bekleniyor.

Yarışmaya tüm ortaokul (5.  6.  7.  8. sınıflar),  lise (9.  10.  11.  12. sınflar) ve  üniversite öğrencileri katılabiliyor. Yarışmada dereceye girecek eserler ortaokul, lise ve üniversite düzeylerinde üç farklı kategori için belirlenecek.

Ortaokul öğrencilerinin resim kağıdı üzerine serbest teknikle, lise ve üniversite öğrencilerinin tuval üzerine serbest teknikte yapılmış, en fazla 3 adet eseri kabul ediliyor.

II. TAD Resim Yarışması Mustafa Kemal Atatürk'ün “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” sözünden de hareketle toplumun sanat ve kültür faaliyetlerine katkıda bulunabilmek için düzenleniyor.

Son başvuru tarihi 25 Nisan 2013 olarak belirlenen II. Tad Resim Yarışması'nda dereceye giren eserler,
Aydın Türk Amerikan Koleji tarafından sergilenecek.

Öğrenciler, 29 Nisan 2013 tarihinde Aydın Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Sergi Salonu'nda açılacak sergi öncesi, ödüllerini alacak.

Eserlerin "Aydın Türk Amerikan Koleji, Yedi Eylül Mah. Çine Cad. No:5 Aydın" adresine elden ya da posta yoluyla teslim edilmesi gerekiyor.

Yarışmada dereceye girenler tüm öğrencilere plaket ve sertifika verilecek. Ayrıca her üç kategoride ilk üçe girenleri 1000 TL'ye kadar para ödülleri bekliyor.

Yarışma Şartnamesi ve "Eser Teslim Formu" belgesi için tıklayınız.