Imaginarium ‘2014 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nu sundu

Oyun ve çocuk eğitiminde faaliyet gösteren İspanyol markası Imaginarium, basitlik, yenilik ve çağdaşlık gibi markanın bilinen özelliklerine odaklanan 2014 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nu piyasaya sürdü.

Bu yılın Sonbahar-Kış koleksiyonu, en son teknolojiyle üretilmiş oyun ve öğrenim ürünlerinde olduğu gibi markanın yeni ürün geliştirme vizyonuna bağlılığını da gösteriyor. Aynı zamanda Imaginarium, koleksiyonda bazı yeniliklere gidiyor.

6 ila 12 yaş arası çocuklar için yeni ürünler

Koleksiyonun en önemli özelliklerinden birini, 6 ila 12 yaş çocuklar için sunulan ürün sayısının arttırılmış olması oluşturuyor. Yaşı daha büyük olan çocukların öğrenimlerine yardımcı olmak için tasarlanan ürünlerin bazıların, deneysel ve bilimsel öğrenim için teknolojik oyun ve oyuncaklar da bulunuyor.

400’den fazlası yeni ürün olmak üzere toplam 2.000 parçadan oluşan yeni koleksiyon, küçük ve büyük çocukların gereksinimleri ve gelişimi için bir dizi oyun çözümleri sunuyor.

Imaginarium’un yeni alanları

2014 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’ndaki bir diğer yenilik ise, Imaginarium ürünlerinin mağazalarda sergilenme şekli. Farklı evrenlerden oluşan yeni koleksiyon, çocuklara ve ailelere daha fazla hitap ediyor. Bu yeni düzen misafirlerin mağaza içi deneyimi kazanmasına ve Imaginarium ürünleri ile daha kişisel bir ilişki kurmasına olanak sağlıyor.

Bebek: Bu alanda, hem yeni doğan bebeklerin duyularını harekete geçirmesine yardımcı olmak üzere oyun ve oyuncaklar, hem de  erken çocukluk dönemindeki çocuklar için ürünler bulunuyor. Bu ürünler, 0 ila 3 yaş arası çocukların da becerilerini geliştirmesine yardımcı oluyor. Bu yeni konseptin örneklerinde; Baby Fitness Multi-play çok konumlu oyun battaniyesi, Activity Pyramid aktivite seti ve Neo Moto 2.0 motorbisikleti yer alıyor. Bu ürünlerin tamamı bebeklerin ilk hareketlerini ve psikomotor aktivitelerini teşvik ediyor ve ayrıca en küçük yaştaki çocukların kavramları keşfetmesine de yardımcı oluyor.

Oyun: Bu alanda, Imaginarium çocukların hayal gücünün önemli bir rol oynadığı oyuncakları ön plana çıkarıyor. To Be…Doctor Set, Babybebé doll ve Grand Chef Master Kitchen oyun mutfağı, çocukların yaratıcılığını ve sosyal becerilerini geliştirmek için kullanabileceği oyuncakların sadece bazıları.

İfade: Kültür sanat ile ilgili tüm oyuncakları içeren, çocukların farkındalığını ve yaratıcılığını teşvik eden bir alandır. Bu sezonun yeni ürünlerinden biri olan Pixel Art bu alanda öne çıkan bir üründür. Pixel Art, çocukların fotoğraflarını sanata dönüştürmesine olanak sağlıyor.

Spor: Imaginarium, çocuklara spor alışkanlığını ilk yıllardan itibaren kolayca kazandıran bir ürün serisi olan Pre-Sport gibi ürünlerle egzersiz yoluyla sağlıklı bir yaşamı teşvik etmeyi hedefliyor.

Teknoloji: Oyna, öğren ve iletişime geç. Teknoloji kategorisi, her şeyden önce güvenli bir ortamda, yeni bir oynama ve öğrenme yöntemi sunduğundan şirketin kararlılıkla devam ettirdiği alanlardan biridir. Öne çıkan ürünler arasında, özellikle çocuklar için tasarlanmış gerçek bir akıllı telefon olan Paquito Mix ve çocukları antik Mısır’da etkileşimli bir yolculuğa çıkaran iWow Civilizations Egypt 3.0 gibi iWow serisindeki ürünler bulunuyor.

Eğlenceli Eğitim (eğitim + eğlence): Bu alanda, çocukların eleştirel düşünce ve muhakeme becerilerini teşvik ederek etrafımızdaki dünya hakkında sayısız şeyi tecrübe etmesine, oluşturmasına ve keşfetmesine olanak sağlayan ürünler yer alıyor. Bu nedenle, gerçek bir uçan kamera olan Droni ve tuzlu su üzerinde giden Eco Salt Water motorsikletleriri gibi şaşırtıcı yeni ürünler bu kategoride bulunuyor.