İstanbul Modern 11.Çocuk Şenliği 2016

İstanbul Modern, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında 19-24 Nisan tarihleri arasında Çocuk Şenliği düzenliyor. Bu yıl 11.kez gerçekleştirilecek olan İstanbul Modern Çocuk Şenliği, hem hafta içi hem hafta sonları yapılacak ve tüm çocuklara ücretsiz olacak.

2016 Çocuk Şenliği etkinlikleri kapsamında, 19-24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinliklere toplamda 3 bine yakın çocuğun katılması bekleniyor. Pazartesi günü hariç, hafta içi her gün ve hafta sonları saat 10.00 ile 16.30 arasında düzenlenecek etkinliklere, 4-12 yaş aralığındaki tüm çocuklar ücretsiz olarak katılabilecek.

“Dünya için Hayallerim Var” başlığıyla düzenlenecek olan ve 4-12 yaş grubuna hitap eden eğitim programı kapsamında; doğa ve sürdürülebilirlik, doğadaki türler, bu türlerin içinde insanın yeri gibi konular ele alınacak. Sohbetin ardından, “Sanatçı ve Zamanı” koleksiyon sergisi ya da “Yok Olmadan” sergisi gezilecek.

Programın ikinci adımında, çocuklar kendileri için tasarlanmış üç boyutlu kartpostalların içinde, kendi dünyalarını yaratacak. Kartpostalların dışına ise dilek ve önerilerini çizecekler. Çocuklar oluşturdukları kartpostalları ebeveynlerine ya da arkadaşlarına da hediye edebilecek.

İstanbul Modern 11. Çocuk Şenliği kapsamında gerçekleştirilecek tüm etkinlikler ücretsiz olduğu gibi, etkinliklere rezervasyon yaptırılması gerekiyor. 20 kişiyle sınırlı olan etkinliklere rezervasyon yaptırmak için 0 (212) 334 73 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz.