Johnson’s Baby ürünleri bir tık ötede

Kampanya Sonuçları

Kazanan Üyelerimiz

Dilek Akpınar
Fatma Atasoy
Saniye Karademir
Mert Altunışık
Meral Ormancı
Mustafa Tezuran
Fatih Tekelioğlu
Gülfem Birinci
Nuray Acar
Sibel Ege

Dünyada ilk defa “Gerçek Göz Yakmayan” formülü yaratan Johnson’s Baby ürünlerine sahip olmak ister misiniz? Cicicee, Johnson’s baby’nin desteği ile içinde vücut yağı(300 ml) ve göz yakmayan şampuan(500 ml) bulunan seti üyelerine hediye ediyor. Hem kendiniz, hem de çocuğunuz için kullanabileceğiniz bu harika seti sakın kaçırmayın.

Dünyaya yeni gelmişken öğrenecek o kadar çok şey var ki, bebeklerin gözlerinin sürekli açık olması hiç de şaşılacak bir şey değil!
,

Gözlerini; ortalama 3 ila 5 saniye açık tutabilen yetişkinlere göre bebekler, yaklaşık 1 dakika kadar açık tutabilirler.

Bunun nedeni bebeklerin göz kırpma reflekslerinin doğumdan önce tam olarak gelişmemiş olmasıdır. Bu yüzden bebeklerin gözlerini nemli tutabilmeleri ve dış etkenlere karşı koruyabilmeleri yetişkinlere göre daha zordur.

Bebeklerin gözyaşı refleksleri ise 6 haftalık oluncaya kadar tam olarak gelişmez. Ancak 6 haftalık olduktan sonra gözyaşları ağlamalarına eşlik eder.

İşte bu nedenlerden dolayı bebeklerin banyo sırasında gözlerinin yanmaması ve banyodan korkmamaları için onların hassas gözlerine özel olarak geliştirilmiş ürünler kullanılması gerekir.

Johnson’s Baby, bundan tam 50 yıl önce dünyada ilk defa “Gerçek Göz Yakmayan” formülü yarattı.

İlk olarak Johnson’s Baby Şampuan’da bulunan gerçek “Göz Yakmayan Formül” bugün, ıslak mendil de dahil pek çok Johnson’s Babyürününde bulunuyor.

Johnson’s Baby gerçek “Göz Yakmayan formül” sayesinde bebeğinizin gözleri yanmaz ve banyoları neşe dolu geçer.

“İyi ki doğdun Johnson’s Baby Gerçek Göz Yakmayan formül!”

Kampanyamız 3 Ağustos Pazartesi günü sonuçlanmıştır.