Karayip Korsanları Senfoni Konseri

Başrollerinde Johnny Depp, Orlando Bloom ve Keira Knightly’nin oynadığı Disney’in gişe rekortmeni filmi  “Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti”  filmini daha önce hiç görmediğiniz şekilde senfoni orkestrası eşliğinde izleyin!
 
Dünya prömiyeri Ocak ayında İsviçre’de yapılan ve ardından Almanya’da geniş yankılar uyandıran Disney’in gişe rekortmeni filmi “Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti” filminin senfoni orkestrası eşliğindeki konseri, 30 Nisan 2011’de Haliç Kongre Merkezi’nde sahneleniyor.

Ülkemizde şimdiye  kadar gerçekleşen   “Disney Konserleri”  aktivitelerinde bu sene,  Karayip Korsanları’nın ödüllü müziklerini sanat severlerle Istanbul Çocuk Tiyatrosu liderliğinde Şef İbrahim Yazıcı yönetiminde muhteşem senfoni orkestrası eşliğinde sahnelenecek. Bu konser Türkiye’de bir ilk olmasının yanı sıra, 19 Mayıs 2011’de ülkemizde gösterime girecek  “Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde”  filminin de habercisi olması açısından çok önemli.

Dünyaca ünlü müzisyenler Klaus Badelt ve Hans Zimmer’in “Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti” filmi için besteledikleri eserlerin, senfonik konserde yeniden hayat bulacağı bu muhteşem müzik ziyafetini sakın kaçırmayın!

Karayip Korsanları – Siyah İnci’nin Laneti biletlerini Biletix’ten temin edebilirsiniz.

Tarih: 30 Nisan  2011
Saat: 21:00
Yer: Haliç Kongre Merkezi

Bilet fiyatları

1.Kategori: 120,00 TL
2.Kategori: 100,00 TL
3.Kategori: 80,00 TL
4.Kategori: 60,00 TL