Kemer Country Köpek ve Pony Festivali

Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde, 24 Ekim Cumartesi günü, 1000 Atlı iş birliği ile 4X4 Köpek ve Pony Festivali düzenlenecek.

Oyun, yarışma ve farklı etkinliklerin yapılacağı festivalde, etkinlik alanından satın alınan mamalar, festival sonrasında sahipsiz köpeklere gönderilecek.

Köpek ve Pony Festivali Etkinlikleri

Köpek ve Pony Festivali’nde; bilgilendirme ve sahiplendirme çadırları, ücretsiz veterinerlik danışma hizmeti ve köpek eğitim danışmanlığı yer alacak. Ayrıca kitap imzalama noktaları, balon ve yüz boyama etkinlikleri, My Gym showları ile çocukların festivalde eğlenmesi hedeflenecek.

Çocuklar Sahipsiz Hayvanlar için Kulübe Boyayacak

Çocuklar, sahipsiz köpekler için hazırlanan kulübeleri boyayacak. Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleştirilecek olan Köpek ve Pony Festivali kapsamında, kulübeyi verilen sürede en iyi boyayan çocuklar ödül alacak.

Çocuk oyun parklarının da yer alacağı Köpek ve Pony Festivali’nde, ikramlar ve DJ eşliğinde devam edecek pony ve köpek yarışmaları da gerçekleştirilecek.

Pony ve köpek engel atlama yarışmalarına katılan binici ve köpek sahiplerine ödül ve hediyeler verilecek. Telve makinesi, saç maşası, binicilik malzemeleri hediye çeki, tasarım aksesuarları, kurdele ve kupa gibi ödüller, yarışmalara katılan binici ve köpek sahiplerine hediye edilecek.

Kemer Country 4X4 Pony ve Köpek Festivali Programı

10.00 – 10.45: Yarışma Kayıtları

10.45 – 11.15: Köpek Yarışmaları için Bilgilendirme ve Demo

11.30: Yarışmalar, Sahipsiz Hayvanların Podyum Yürüyüşü, My Gym Eğlenceli Çocuk Aktiviteleri, Ödül Töreni

Detaylı bilgi için binatli.net sayfasını ziyaret edebilirsiniz.