Kraft Yaz Sanat Kampı, Çocuklar Sanatla Buluşturacak

Acıbadem'de yer alan Kraft Junior Güzel Sanatlar'ın, 17 Haziran – 30 Ağustos 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek sanat kampları çocuklara eğlenceli ve keyifli bir ortamda, sanat aracılığıyla, bireysel ve kolektif çalışma olanağı sunuyor.

8-14 yaş grubuna yönelik olan ve 1 haftalık dönemler halinde gerçekleştirilen Sanat Kampında çocuklar, hafta içi her gün sabah ve öğle grubu olarak iki ayrı grup halinde çalışma yapılor.

Her gün farklı bir tekniğin uygulanacağı Kraft Yaz Sanat Kampı’nda soyut resim, heykel, özgün baskı, seramik, illüstrasyon, oyuncak yapımı, çizgi film yapımı, ebru ve rölyef gibi disiplinlerin yanı sıra sanat, sanat tarihi, çağdaş sanat,  kamusal/kentsel sanat konuları da eğlenceli biçimde çocuklara aktarılacak.

Kraft Junior Güzel Sanatlar eğitmenlerinden Sevcan Tekcan sanatla iç içe olan çocukların, özgüvenlerinin yüksek ve kendilerini daha iyi ifade eden bireyler olarak yetiştiklerini söylüyor. 

Tekcan, “Kraft olarak Yaz Sanat Kampı projemizde, çocukların yaratıcılıklarını ortaya çıkaran, problem çözebilme becerilerini artıran ve böylece özgüvenlerini geliştiren teknik ve yöntemler uygulayacağız. Aynı zamanda çocukların hayata ve sanata farklı bir açıdan bakmalarını sağlamayı amaçlıyoruz." diyor.

Kamp programına katılım ücreti 320 TL. Haftalık programda, açılışa özel yüzde 20 indirim olanağı da sunuluyor. Yaz Sanat Kampı ile ilgili ayrıntılı bilgi için Kraft JR Güzel Sanatlar'ın 0 (216) 326 64 74 numaralı telefonundan bilgi alabilirsiniz.