Legoland Discovery Center, Forum İstanbul’da Açılıyor

Dünyanın en büyük çocuk eğlence merkezleri arasında yer alan Legoland® Discovery Center yaz aylarında Forum İstanbul’da açılmış olacak. 5 Mart 2015 tarihinde yapılacak sembolik temel atma töreni ile Türkiye’deki ilk Legoland® Discovery Center için çalışmalar başlamış olacak.

Legoland’in yapım ve işletmesini gerçekleştiren Merlin Entertaintments, Turkuazoo Akvaryum’u satın aldıktan sonra, Multi Türkiye ile anlaşarak, Legoland® Discovery Center’ı inşa etme kararı aldı. Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Forum İstanbul’da açılacak olan Legoland içerisinde çocuklar onlarca interaktif çalışmaya katılabilecek.

Lego sürüşleri, 4D sinema, interaktif Lego Fabrika Turu, Lego Miniland Sergisi gibi, Legoland® Discovery Center’ın çocuklar için vazgeçilmez projelerinin yer alacağı Legoland 3 bin metrekarelik bir alanda konumlandırılacak. Forum İstanbul Legoland’ın Lego modelleri ise uzman stüdyolarda hazırlanacak.

2015 yılının yaz aylarında açılması planlanan Legoland® Discovery Center’ın temel atma töreni 5 Mart Perşembe günü saat 10.30’da yapılacak.