Mef okulları “9. Kitap Fuarı Ve Söyleşi Günleri”nde Kitapseverler Buluşuyor

MEF Okulları; “Herkes İçin Kitap” adıyla düzenlediği “9. Kitap Fuarı ve Söyleşi Günleri”ni, 02 – 06 Nisan 2012 tarihleri arasında, MEF Eğitim Kampüsünde, 40 yayınevinin ve 18 yazarın katılımıyla gerçekleştiriyor.

Eleştirel okuyup yazabilen, kendisini sözlü ve yazılı olarak ifade edebilen, hayal gücünü ve yaratıcılığını geliştirebilen bireyler yetiştirmeyi hedefleyen MEF Okulları; kitap fuarı etkinlikleriyle, öğrencilerinin; Türk ve dünya yazınının roman, öykü, tiyatro, deneme gibi birçok türüyle tanışmalarını ve okuma alışkanlıklarını pekiştirmelerini amaçlıyor.

Yaşamda; kitabın, kitap okumanın insan için ne kadar önemli bir süreç olduğunu bizlere bir kez daha hatırlatacak olan “9. Kitap Fuarı ve Söyleşi Günleri” 02 Nisan 2011 Pazartesi günü, saat 10:45’te Feyza Hepçilingirler’ in, “Edebiyat Hayata Ne Katar ?” konulu söyleşisi ile açılacak.

Kitap Fuarı günlerinde gerçekleşecek 22 söyleşide, birikimlerini hem öğrenciler hem de velilerle paylaşacak yazar ve çizer: Altan ÖYMEN, Atilla BİRKİYE, Aytül AKAL, Betül SAYIN, Esra ALKAN, Fatih ERDOĞAN, Feyza HEPÇİLİNGİRLER, Mina TANSEL, Miyase SERTBARUT, Necdet NEYDİM, Nuran DİREK, Sara ŞAHİNKANAT, Şebnem ORAL, Sedat ÖRSEL, Süleyman BULUT, Şiirsel TAŞ, Tülin KOZİKOĞLU öğrenciler ile birlikte olacaklar.

MEF Okullarında 02 – 06 Nisan 2012 tarihlerinde yine kitaplı günler yaşanacak.