Minikler Okudu Büyükler Dinledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren İbn-i Sina Bilgi Evi öğrencileri, Kütüphaneler Haftası nedeniyle anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. KO-MEK Karşıyaka Kurs Merkezi kursiyerlerinin de eşlik ettiği etkinlikte, Bilgi Evi öğrencileri bir saat boyunca velilere kitap okudu.

Velilerden kitap okuma sözü

İbn-i Sina Bilgi Evi Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen kitap okuma etkinliğine öğrencilerin yanı sıra veliler de katıldı. Kitabın insanın en iyi dostu olduğuna vurgu yapılan etkinlikte veliler çocuklarına örnek olmak için bundan böyle her zaman kitap okuyacaklarını dile getirdi. Okuma etkinliği sayesinde kitap okumaya başlayan veliler günde bir saatlerini okumaya ayıracaklarını söyledi.

 

Kütüphanemiz velilerimize her zaman açık

İbn-i Sina Bilgi Evi sorumluları da kitap okumak için her zaman vakit bulunabileceğine işaret ederek, “Bilgi Evi’mizin geniş bir kütüphanesi var. Burası öğrencilerimizin yanı sıra velilerimize de açık. Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu buradan velilerimizin yararlanabileceğini her zaman söylüyor. Kitap okumak isteyen tüm velilerimizi kütüphanemize bekliyoruz” şeklinde konuştu. Veliler de kendilerine ve çocuklarına bu imkanları veren Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.