Muratbey’den Kompozisyon Yarışması

İnovatif ürünler geliştirerek, peyniri sevimli hale getirip çocuklara sevdiren Muratbey, çocuklar için sosyal medya üzerinden yarışmalar düzenlemeye devam ediyor. Bu yıl çocuklara yönelik üç ayrı yarışma düzenleyen Muratbey, en son Yerli Malı Haftası dolayısıyla “Öğrenciler, Yeni Bir Yarışmaya Hazır mısınız?” çağrısı yaptı ve çocuk aktivitelerine bir yenisini daha ekledi.

Muratbey, 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftası‘nda çocuklar arasında yerli malı kullanımının önemine dikkat çekmeyi hedefliyor. Yarışma kapsamında çocuklar, Yerli Malı Haftası’nın önemini anlatan bir kompozisyon yazarak Muratbey Gıda’nın Facebook sayfasında paylaşacaklar. Kompozisyonlar arasında yapılan değerlendirme sonrasında beş çocuk, Muratbey’den birbirinden lezzetli ürünlerden ve süpriz hediyelerden oluşan bir paket kazanacak.

Yarışmaya Son Katılım 23 Aralık 

Yerli Malı Kullanmanın Önemi” temalı kompozisyon yarışması, 23 Aralık 2013 tarihine kadar devam edecek. Sonuçlar ise, 26 Aralık 2013 günü Muratbey’in Facebook sayfasından açıklanacak.

Başvuru ve ayrıntılı bilgi için: https://www.facebook.com/MuratbeyPeynir