Nintendo DSi yeniliklerle geliyor

Oyun tutkusunu “taşınabilir” hale getiren Nintendo’nun, iki adet hareket algılayıcılı kamera, geliştirilmiş ses özelliği, indirilebilir oyunlar ve dahili hafızayla donatılmış ‘kişiye özel’ el konsolu DSi 3 Nisan’da Avrupa ile aynı anda Türkiye’de!

Nintendo DS ailesinin en ince ve hafif üyesi olarak yenilikleriyle oyun dünyasında olay yaratmaya hazırlanan Nintendo DSi, siyah ve beyaz renklerde raflardaki yerini alacak. Nintendo DS keyfini ileri teknoloji ile yaşamak isteyenler için yepyeni özelliklerle donatılan Nintendo DSi, oyun tutkunlarını eğlencenin farklı yollarını keşfetmeye davet ediyor.

Nintendo DSi ile fotoğraf çekip üzerinde oynamalar yapabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Ayrıca geliştirilmiş ses kalitesi ve özellikleriyle bir çok farklı ve yaratıcı ses ve müzik uygulamasını kullanıcılarına sunarak taşınabilir müzik çalar özelliği ile ön plana çıkan yeni el konsolu Nintendo DSi ile favori müziklerinizi dinleyebilir ve hatta farklı efektler ekleyerek kendi remixlerinizi oluşturabilirsiniz.

1000’den fazla Nintendo DS oyununun yanı sıra yeni DSiWare oyunlarını direkt olarak Nintendo DSi’nize indirip oynayabilirsiniz. Sunduğu dahili internet özellikleri ile kutusundan çıktığı anda kullanıma hazır olan DSi, oyun tutkunlarını kendine bağlamaya aday…

Oyun tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği Nintendo DSi, sahip olduğu iki adet dahili kamera ile yüz hatlarındaki değişimleri ve oyuncu hareketlerini eksiksiz olarak algılayabiliyor. Bu özellik sayesinde, vücudun üst kısmı, eller, kollar ve kafa ile yapılan hareketler direkt oyuna aktarılabiliyor, fotoğraflarınızı rahatlıkla çekebiliyorsunuz. Nintendo DSi’nin, Nintendo DS Lite’dan %12 daha ince olması ise taşıma kolaylığını ön plana çıkarıyor.