Oyuncak Atölyesi – Sömestr Etkinlikleri 2016

Novada AVM, İstanbul sömestr etkinlikleri kapsamında, çocuklar için “Oyuncak Atölyesi” düzenliyor. Çocukların yeteneklerini keşfetmelerini ve yaratıcılıklarını ortaya koymalarını sağlamayı hedefleyen atölye, 23-24 Ocak ile 30-31 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Çocukların sömestir tatilinde el becerilerini, bakış açılarını ve sosyal kabiliyetlerini geliştirme amacıyla gerçekleştirilecek olan atölyelerde, çocuklar dinozor ve mandala çanta yapmayı öğrenecek. Farklı yaş gruplarındaki çocukların katılabileceği atölyelere katılım ücretsiz olacak.

Çocuklar 23-24 Ocak tarihlerinde saat 15.00 ile 18.00 arasında Dinozor Atölyesi’ne katılacak. Çocukları dinozorlar hakkında düşünmeye teşvik edecek olan atölyede, çocukların yaratıcılıklarının ve hayal gücünün de geliştirmesi hedeflenecek.

30-31 Ocak 2016 tarihlerinde saat 15.00 ile 18.00 saatlerinde düzenlenecek olan Mandala Çanta Atölyesi ile çocuklar mandala yapmayı öğrenecek. El becerilerini geliştirmeye yönelik çalışmalar içeren atölyede, çocuklar mandala sanatı hakkında da bilgi sahibi olacak.

Sömestr etkinlikleri kapsamında, tüm çocukların ücretsiz katılabileceği atölye çalışmaları Ataşehir Novada AVM’de gerçekleştirilecek.