ÖzdilekPark AVM Cumhuriyet Bayramı’nı resim yarışması ile kutluyor

ÖzdilekPark Antalya Alışveriş Merkezi tarafından, Cumhuriyet’in kuruluşunun 91. yıldönümü anısına düzenlenen 6’ın “Cumhuriyet Çocukları” konulu resim yarışması için başvurular başladı.

1., 2., 3., 4., ve 5., 6., 7., 8. sınıf öğrencilerine yönelik 2 ayrı kategoride düzenlenecek olan yarışmada; Atatürk’ün Cumhuriyet’i emanet ettiği çocukların gözüyle Cumhuriyet yönetimi, Cumhuriyet Bayramı coşkusu, çocukların Atatürk ve Cumhuriyet sevgisi temalarının işlenmesi ve böylece, çocukların sevgi, coşku gibi soyut duygularını en yaratıcı şekilde ortaya koyması hedefleniyor.

Katılım şartları

Öğrenciler, yarışma için resim çalışmalarını yarım tabaka ve A3 resim kağıtlarına pasteli guaj, akrilik, suluboya ve kolaj gibi çeşitli tekniklerle yapabilecekler.

Her öğrencinin istediği sayıda resim ile katılabileceği yarışmaya yapılan başvurularda, resimlerin arka yüzüne adı-soyadı, adresi, telefon numarası, doğum tarihi ve öğrenciyi çalıştıran öğretmenin adı-soyadı ve telefon numarasının yazılması gerekiyor.

Yarışmaya son başvuru tarihi ise, 23 Ekim 2014. Son başvuru tarihinde tüm resimlerin teslim alınmasının ardından 24 Ekim Çarşamba günü İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen resim öğretmenlerinin oluşturduğu seçim komisyonu ÖzdilekPark Antalya AVM adına resimleri değerlendirip dereceye giren öğrencileri belirleyecek.

Ödül töreni, 29 Ekim Çarşamba günü, saat 14:00’te ÖzdilekPark Antalya AVM’de gerçekleşecek.

Çocukları bekleyen ödüller!

6. ÖzdilekPark Antalya AVM Cumhuriyet Çocukları Resim Yarışması’nın ödülleri olarak, her 2 kategorinin birincilerine 600 TL, ikincilere 400 TL ve üçüncülere 250 TL tutarında ÖzdilekPark AVM içerisindeki tüm mağazalarda geçerli olacak hediye çekleri verilecek.