Sanat Virüsü’nün Yaz Keyfi Başladı

İlköğretim çağındaki çocuklar Yaz Okulu’nda yine kültür-sanatla tanışacaklar, resim, seramik, müzik, drama, İngilizce ve sporu uygulamalı olarak öğrenecekler. SKSF bahçesindeki Yüzme Havuzu’nda yüzme öğrenirken yazı serinleyerek geçirecekler. Özel Selçuk Soyer Anaokulu minikleri de yaz uygulamasında aynı eğitimden yararlanacaklar.

Manavkuyu’da kurulu Soyer Kültür Sanat Fabrikası (SKSF) bünyesinde her yıl açılan Yaz okulu start aldı. İlköğretim çağındaki çocuklar Yaz Okulu’nda yine kültür-sanatla tanışacaklar, resim, seramik, müzik, drama, İngilizce ve sporu uygulamalı olarak öğrenecekler. SKSF bahçesindeki Yüzme Havuzu’nda yüzme öğrenirken yazı serinleyerek geçirecekler. Özel Selçuk Soyer Anaokulu minikleri de yaz uygulamasında aynı eğitimden yararlanacaklar.

Verdiği eğitimle adından söz ettiren SKSF her yıl olduğu gibi bu yıl da Yaz Okulu’nu devreye soktu. SKSF’nin 10 bin metrekarelik alanındaki tüm aktivitelerden yararlanacak olan çocuklar burada kültür sanatın her dalıyla tanışma fırsatı edinecekler. Çocuklar günlerini, İngilizce, resim, seramik, müzik, drama, sanat tarihi, sporun her dalını öğrenirlerken SKSF bahçesi içindeki yüzme havuzunda yüzmeyi öğrenirken yazı serinleyerek geçirecekler.

SKSF Müdürü Mehmet Refik Soyer yaptığı açıklamada, “Amacımız, çocuklarımızın hem eğlenebildikleri, hem öğrenirken keyif alabilecekleri bir uygulamayı yaşama geçirmek. Çocuklarımız kültür sanatla tanışırken uygulama fırsatı bulabilecekler, spor yapacaklar, yüzecekler. Yoğun bir eğitim döneminden sonra gönüllerince bir yaz geçirebilecekler” dedi.