Şenlik Korupark’ta Başladı

Okullar kapandı yaz tatili başladı. Tatil ile birlikte Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Korupark’ta miniklere özel çocuk şenliği başladı.

Düzenlediği etkinlikler, kampanyalar ve organizasyonlar ile müşterilerine keyifli alışverişler yaşatan Korupark, okulların kapanmasını miniklere özel düzenlediği şenlik haftası ile kutluyor.

20-26 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Korupark Çocuk Şenliği kapsamında slot car heyecanından atölyelere, sağlık söyleşilerinden çocuk tiyatrosu gösterilerine kadar birçok etkinlik gerçekleştiriyor.

Etkinliğin ilk gününde minikler düzenlenen atölye çalışmalarında yeteneklerini geliştirme imkanı bulurken slot car yarışları ile de keyifli bir gün geçirme şansı yakaladı. Bir haftalık süre içerisinde etkinlikler, yarışmalar, sürpriz hediyeler ile şenliğin keyfini çıkaracak minikler başarılı karnelerini getirerek STARPARK sihirli aynalarına ücretsiz giriş ve YFY Korupark Buz Pisti’nde indirimli kayma fırsatı elde edecekler. Bunların yanı ücretsiz çocuk tiyatrosu gösterileri ve ACIBADEM Hastanesi ile ortak gerçekleştirilecek olan sağlık söyleşileri de şenlikte minikleri hem bilgilendirecek hem eğlendirecek.

Şenliğin son gününde gerçekleştirilecek çocuk konserinde de miniklerin sevdiği sanatçı Gökhan Şen Öğreten Şarkıları ile miniklerle buluşacak.