Sevgililer Günü’ne Özel Ürünler

Beyaz Fırın’dan ‘Seni Çok Seviyorum’ Pastası

Sevgililer gününe özel tasarladığı çikolatalı ve krokan çikolatalı çeşitlerinde, üzeri pembe kırmızı şeker hamuru ile kaplanmış sevimli bir ayıcığın ve kalp motiflerinin süslediği bu pasta Beyaz Fırın’dan Seni Seviyorum demenin en tatlı yolu… Üstelik bu güne özel tasarlanmış kutusu ile şık bir sunumu var.
(4 kişilik 42 TL, 6 kişilik 58 TL)

Beyaz Fırın’dan ‘Aşık Ördekler’ Pastası

Beyaz Fırının çikolatalı ve krokan çikolatalı, şeker hamuru kaplanmış kalp şeklindeki ‘Aşık Ördekler’ pastasında aşık ördeğin sevgilisine yaptığı seranat canlandırılmış. Özel ambalajında Aşkın en tatlı hali…
(4 kişilik 42 TL, 6 kişilik 58 TL)

Beyaz Fırın’dan Kalp Şeklinde Kurabiyeler

Beyaz Fırın’ın lezzetli kurabiyeleri Sevgililer Günü için kalp şeklinde hazırlanıp pembe ve kırmızı tonlarda şeker hamuru ile süslendi. Lezzetli olduğu kadar sevimli de olan kurabiyeler sevgilinizle başbaşa bir çay saatine eşlik etmek için ideal.
(3-5 TL /adet) (22 TL / Kutu)

Beyaz Fırın’dan Kalp Şeker ve Kalp Çikolatalar

Aşkınızın çocuksu ve saf yanını anlatmak için sevimli ve lezzetli bir hediye isterseniz, kalp şeklindeki sevimli çubuk şeker ve karşı konulmaz çikolata lezzetiyle kalp çikolata iyi bir seçenek olabilir.
(Kalp Şeker 5 TL ve Kalp Çikolata 4 TL / adet)

Sevgililer gününde parlak bir cilt için “Johnson's Baby Yağ”

Yağlılık hissi olmadan mükemmel bebek cildi yumuşaklığı için Johnson’s baby yağ cildi nemlendirirken yağlılık hissi bırakmaz. Bebek cildinin o eşsiz yumuşaklığına ve doğal parlaklığına günün her saati ulaşabilmeniz için direkt olarak kuru cilde uygulayın. 10 kata kadar daha fazla nemi cildinize hapseder.
Fiyat: 9.50 TL

Joker/Maxitoys Peluş

Birbirinden sevimli ve piyasada normal peluş reyonlarında bulamayacağınız National Geographic Peluş hayvanları tercih edebilirsiniz. Koala, kutup tilkisi, Angora tavşanı bunlardan sadece birkaçı.

Joker/Maxitoys Emiglio

Sevgililer gününde sevdiğinize sizin adınıza duygularınızı söyleyecek bir robota ne dersiniz? Amiko–6 gezegeninden evinize konuk olacak Emiglio, radyo vericisi ve mikrofonu sayesinde uzaktan konuşturabileceğiniz ve yürütebileceğiz bir robot arkadaş. Nesneleri taşıyabilme özelliği de olan Emiglio, ile istediğinize çiçek gönderebilir veya sizden ona duygu dolu bir mektup ulaştırabilirsiniz. Ya da onu ne kadar çok sevdiğinizi kaydedin Emiglio, ışıklarını yakarak ve etrafında dönerek ona sevginizi iletsin.
Fiyat: 199 TL

Gap Kids Hoodie

5-14 yaş grubu arasındaki erkek çocuklara özel tasarlanmış Gap Hoodie, küçük beyefendilerin beğenisini topluyor.
Fiyat: 99,95 TL

Gap Kids Eşofman Altı

5-14 yaş grubu arasındaki erkek çocuklara özel eşofman altı, rahatlık ve kaliteden ödün vermiyor.
Fiyat: 54,95 TL

Gap Kids Kalpli Hoodie

Pembe ve kırmızı renklerin ön planda olduğu kalp desenleri ve çizgili kapüşonlu kadife üstler küçük kızlara çok yakışacak. Kız çocuklarına özel kahverengi üzerine pembe kalpli hoodie, Gap imzasını taşıyor.
Fiyat: 69,95 TL

Cafe Crown Sevgililer Günü Pastası

Kalbini ve pastasını paylaşmak isteyen herkes için Aşk Pastası ve Aşk Latte, şubat ayı boyunca tüm Café Crown’larda olacak.

Linzer Pasta&Çikolata “Seni Seviyorum” çikolata kutusu

Hediyelerin en tatlısı olan çikolata, 14 Şubat Sevgililer Günü’nün de vazgeçilmez hediyeleri arasında yer alıyor. Linzer’in özel tatları ile hazırlanan ve üzerinde “Seni Seviyorum” yazan sevgililer günü çikolataları çok özel kutular içerisinde sunuluyor.
Fiyat: 40 TL

Linzer Pasta&Çikolata Neşeli Pasta

Aşkı anlatmanın en güzel yolunu tadında mutluluk sunarak üstlenen Linzer, özel kurye ile adrese teslim seçeneği ile sevgililerine sürpriz yapmak isteyenlere farklı bir hediye seçeneği sunuyor.
Fiyat: Pasta dilim fiyatı 9.5 TL

Fruitand Chocolate Çikolatalı Çilek Sepeti

Bu harika ve yenilebilir tasarımın fiyatı 110 TL ve 125 TL arasında değişiyor.