Tenis Dünyasının 3 Önemli İsmi Otistik Çocuklar İçin Buluştu

TAG Heuer, Theodora Vakfı işbirliği ile otistik çocuklar yararına yapılan “Generosity Challenge” bağış kampanyası adına tenis dünyasının üç önemli ismi bir araya geldi.

“Generosity Challenge”  bağış kampanyasına destek vermek ve hastahanede tedavi gören çocukların eğlenmesi amacıyla  dünyaca ünlü tenis şampiyonu Maria Sharapova , Japon sporcu Kei Nishikori ve tenis dünyasının ünlü hakemi Michael Chang bir araya geldi.

Paris’in Champs-Elysées meydanı’nda, Champs-Elysées’deki TAG Heuer butiğin önünde otistik çocuklar yararına hünerlerini sergileyen tenis dünyasının önemli isimleri kıyasıya mücadele ettiler.

Tenis Turnuvası Köpük Toplarla Yapıldı

Hastanede tedavi gören çocukların eğlenmesi adına düzenlenen etkinlikte, her oyuncu sırasıyla butiğin ön camında yer alan hedeflere köpük toplarla vurarak en yüksek hedefi tutturmayı hedeflendi.

Maria Sharapova ve Kei Nishikori’nin koçluğunda yapılan turnuvada, hakem Michael Chang’in  skor tahtasını havaya kaldırdığı anda geri sayım ile beraber oyun da başladı.

Daha sonra ise iki şampiyonun koçluğunda 3’er çocuktan oluşan her takım hedefi tutturmak için raketlerini salladılar. Turnuvada, hedefi tutturmak için çocuklara 2,3 dakikalık süre tanındı.

Otistik, çocukların eğlenmesi için yapılan etkinliğin moderatorlüğünü, dekatlon şampiyonu, TV yorumcusu ve Rolland Garros sunucusu olan Marc Maury üstlendi.

TAG Heuer Fransa direktörü Mathieu Selzer’in , Theodora Vakfı’nın yöneticisi Emmanuelle Vedrenne’ye 10,000€ değerindeki çeki  otistik çocuklar yararına vermesi üzerine etkinlik son buldu.