TEV ve Enocta İşbirliğiyle Uzaktan Eğitim Projesi

Türk Eğitim Vakfı (TEV), bursiyerlerinin iş hayatına hazırlanmaları ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamaları amacıyla, Türkiye’nin e-öğrenme alanındaki ilk ve öncü şirketi Enocta ile başlattığı işbirliğiyle Uzaktan Eğitim Projesi “TEV Akademi”yi tanıttı.

Türk Eğitim Vakfı (TEV), tüm bursiyerlerinin mesleki eğitimlerinin yanı sıra, uzaktan eğitim projesi kapsamında alacakları online eğitimler ile iş hayatına hazırlanmalarına ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Enocta ile işbirliği yaparak “TEV Akademi”yi kurdu.

İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisi’nde gerçekleşen tanıtım toplantısında TEV Akademi’nin detayları bursiyerler ile paylaşıldı.

TEV, bursiyer sayıların artması ve bursiyerlerinin Türkiye’nin bütün illerinde bulunması sebebiyle teknolojinin imkanlarını kullanarak e-öğrenme platformunu hayata geçirdi.

Toplantıda ayrıca Enocta Özel Projeler Müdürü İdil Denizciler Dinç, “e-öğrenme” kavramı, yeni öğrenme teknolojileri ve TEV Akademi’ye yönelik bilgiler verdi.

Proje kapsamında verilecek eğitimler yılda en fazla 6-7 eğitim olmak üzere her ay ya da iki ayda bir kullanıma açılacak Bursiyerlerin başarıları, sınav ve rapor modülleri ile online olarak ölçülüp değerlendirilecek. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan bursiyerlere katılım sertifikası verilecek.