Turist Kapanı

Yaramaz ikizlerin akıl almaz maceralarının anlatıldığı, karakterleri başarıyla canlandıran etkileyici siyah-beyaz resimlerle bezeli diziyi, kitap okumayı sevmediğini sananlar bile bir solukta, keyifle okuyacaklar.

İkizlerin zekice şakaları ve haylazlıkları o denli inanılmaz ve saçma ki, küçük okurlar onların planlarının nasıl başarısızlığa uğradığını görmek için can atıyorlar.

Beter İkizler’in birbirinden “dehşet” maceraları ve “yaratıcı buluşları” hem eğlenceli, hem de –başarıyla kullanılmış – olumsuz örneklerle olumlama yöntemi sayesinde etkili mesajlar veriyor.

Pek çok ülkede çocuklar kadar yetişkinlerin de beğenisini kazanan dizi, web sitesiyle de (www.edgarandellen.com) izlenmeye değer.

Kitabın Konusu: Beter İkizler, evlerinin yanındaki çok sevdikleri çöplük alanına büyük bir otel yapılacağını öğrenirler. Bu “korkunç” durum karşısında hemen harekete geçen ikizler, belediye başkanının kasabaya turist çekmek için yaptığı planları gizlice ele geçirirler. Projenin tanıtımı için kasabaya önemli kişilerin ve basının davet edildiğini öğrenince, kendilerini tur rehberi olarak tanıtırlar. Çöplüklerini kurtarmak için bu fırsatı sonuna kadar değerlendiren Beter İkizler için sonuç, tam bir sürpriz olacaktır…

Künye
Yaş Grubu: 8-12 yaş
Yazan: Charles Ogden
Resimleyen: Rick Carton
Türkçe Yayın Editörü: Müren Beykan
Türkçesi: Müren Beykan, Banu Aksoy
Fiyat: 9.5 YTL