Türkiye’nin ilk E0 Sertifikali bebek odası takımı Kids&Teens’ten

ALFEMO’nun Kids&Teens markası, bebeklerin hassas bünyesine uygun olarak geliştirilen, SP Technical Research Institute of Sweden ve TSE tarafından belgelendirilmiş, EO normlarda malzemeyi bebek odalarında kullanan Türkiye’nin ilk markası oldu.

Türkiye’de ilk EO Formaldehit Emisyon Belgesi ile bir ilke imza atan Alfemo, Kids&Teen’in EO normlarına uygun olarak ürettiği bebek odalarıyla, bebeklerin sağlığına ve güvenliğine verdiği önemi bir kez daha kanıtladı.

Mobilya malzemelerinde kullanılan bazı maddeler, bebeklerin sağlığını ciddi şekilde tehdit edebiliyor. Bu nedenle Avrupa Birliği, sağlık sorunları riski içermeyen ürünleri E1 standardı ile belgeliyor. Ancak, bebeklerin bağışıklık sistemi yetişkinlere oranla daha zayıf olduğundan dolayı, bebek odalarında çok daha güvenli olan E0 normlarında malzeme kullanımı tavsiye ediliyor. E0 standartlarındaki ürünler aynı zamanda, antialerjik ve antibakteriyel olma özelliklerini taşıyor.

ALFEMO Kids&Teens, tüm ebeveynlere, bebekleri için mobilya seçerken E0 standartlarını ve GS Kalite Güvenlik Belgeleri’ni sormalarını tavsiye ediyor.