Viaport Çocuk Bahar Şenliği 2015

Viaport, baharın gelişini Nisan ayında çocuklarla birlikte kutluyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla da birçok etkinliğin yapıldığı Nisan ayında, çocuklar Viaport’ta dans şovları, özel gösteriler, kukla gösterileri ve tiyatro oyunları ile eğlenecek.

Hafta Sonları Eğlenceli Etkinlikler

Viaport Çocuk Bahar Şenliği 4-5 Nisan 2015 tarihlerinde çocuklarla buluşan Gezici Kukla Arabası ile başladı. Nisan ayı boyunca her hafta sonu çocuklar için farklı bir etkinlik hazırlayan Viaport AVM, Nisan ayının ikinci haftasında 11-12 Nisan tarihlerinde Nane ile Limon’u çocuklarla buluşturacak. 3. hafta ise çocuklar Caillou Kasabası’nı izleme fırsatı bulacağı gibi, 25-26 Nisan tarihlerinde Viking Köyü ile tanışacaklar.

Tüm Etkinlikler Ücretsiz

Baharı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak amacıyla etkinlikler düzenleyen Viaoport AVM, Nisan ayı boyunca hafta sonu düzenlediği gösteri ve şovlar ile çocukların eğlenmesini ve sosyalleşmesini hedefliyor. Tüm çocukların ücretsiz olarak katılacağı çocuk etkinlikleri kapsamında, animatörler ve sürpriz etkinlikler de yer alacak.

Viaport Nisan Ayı Bahar Bayramı Programı

4-5 Nisan 2015: Gezici Kukla Arabası

11-12 Nisan 2015: Nane ve Limon Evi

18-19 Nisan 2015: Caillou Kasabası

25-26 Nisan 2015: Viking Köyü