Walt Disney karakterleri Prestige Mall’da!

Prestige Mall, yılbaşı kutlamaları kapsamında gerçekleştireceği Looney Tunes, Barbie aktivitesi, Noel Baba ve tiyatro gösterileriyle çocuklara renkli bir yeni yıl programı hazırlıyor.

Bahçeşehir’in ilk lüks ve butik konseptte tasarlanmış alışveriş merkezi Prestige Mall, yılbaşı özel aktiviteleri kapsamında ziyaretçilerine prestijli etkinlikler hazırlıyor. Prestige Mall, 13-31 Aralık tarihleri arasında düzenleyeceği etkinliklerle; Looney Tunes aktivitesinden, çocuk tiyatrosuna, Noel Baba ile birlikte yapacağı etkinliklerden Barbie aktivitelerine kadar çocuklara harika bir yılbaşı programı sunacak.

Yeni yıl kutlamaları kapsamında; Walt Disney’in en sevilen karakterleri olan Tweety, Tazmania Canavarı ve Bugs Buny’i Prestige Mall’da çocuklarla buluşturacak olan DR, bu sayede çocukların yeni yıl sevincine de ortak oluyor.

Yılbaşı etkinlikleri bununla sınırlı kalmayan Prestige Mall, Joker Maxitoys ve Gama Medya sponsorluğunda düzenleyeceği minik bayanlara Barbie ve minik baylara Hot Wheels aktiviteleri ile çocukları birbirinden renkli kostümleri giyinmeye ve çeşitli dans showları izlemeye davet ediyor.

Tüm bu etkinlikler çerçevesinde Noel Baba’yı da unutmayan Prestige Mall, yılbaşı haftasında Noel Baba ile çocukları bir araya getirerek hem onlara birbirinden keyifli masallar anlatacak hem de meraklıları için fotoğraf çektirecek. Çocuk tiyatrosu ile de renklenecek etkinliklerle tüm çocuklar yeni yılın en renkli halini Prestige Mall’da yaşayacak.