Winx Club 3D Sihirli Macera’yı Hepsi seslendiriyor

Winx Club’ın; eğlenceli, keyifli ve baştan sona macerayla dolu yeni filmi Winx Club 3D ‘Sihirli Macera’ ‘Hepsi’nin sesiyle bütünleşiyor. Şarkıları ve danslarıyla genç kızların gözdesi olan Hepsi, filmde enerji dolu 2 parçayı kendi tarzlarıyla yorumlayacak…

Winx Club’ın bütün dünyada, izlenme rekoru kıran filmi “Kayıp Krallığın Sırrı”ndan sonra 3 boyutlu (3D) yeni filmi Winx Club 3D”Sihirli Macera” 29 Ekim’de vizyona giriyor. Winx Club’ın sihirli perilerinin yepyeni ve komik maceralarını konu alan filmin ‘Süper Kızlar’ ve ‘Harikalar Diyarı’ adlı 2 şarkısını Hepsi Grubu seslendirecek.

‘Kendi gücünü keşfet!

Perilerin üstün yeteneklerine ve güçlerine vurgu yapan filmin, şarkılarının sözleri de son derece dikkat çekici! Filmin şarkıları; kızlara, her insanın içinde bulunan, kendisine özel gücü keşfetmesiyle özgüvenini kazanacağı ve bu güç sayesinde her türlü sorunun üstesinden gelebileceği mesajını veriyor.

Eylül ayında tüm müzik marketlerde yerini alacak olan Winx Club 3D ‘Sihirli Macera’ film müzikleri albümü, rock ve pop soundlarının ağırlığının hissedildiği toplam 11 şarkıdan oluşuyor.

Ödüllü yapımcı ve yönetmen Iginio Straffi tarafından yaratılan Winx Club’ın ikinci filmi Winx Club 3D ‘Sihirli Macera’, prenses hayatından sıkılan ve bu arada erkek arkadaşı Sky’la da arası bozulan Bloom ve peri arkadaşlarının kötülere karşı mücadelesini konu alıyor.