Yeşil Fener ve Sevimli Dostların Maceraları Haziran’da Jojo’da

Süper kahraman "Yeşil Fener" ve altı küçük dostun heyecanlı arayışlarını anlatan "Sevimli Dostlar", Haziran ayında her gün Jojo çocuk kanalı ekranlarında olacak.

Tatil dönemindeki çocuklar Sevimli Dostlar'ın maceralarını 9 Haziran'dan itibaren her gün 08:00 ve 10:00 saatlerinde yeni bölümleriyle takip edebilecek. Sevilen animasyon dizisinin 5. sezonunda, küçük dostların geçmişi silmeye karar veren bir büyücüyü alt etmek amacıyla çıktıkları yolculuk sürüyor. 

Aksiyon dolu yeni animasyonda süper kahraman Yeşil Fener’in maceraları ise 18 Haziran'dan itibaren her gün 13:30, 16:30, 19:30 saatlerinde Jojo'da hayranlarını bekilyor.

Test pilotu olarak görev yapan Hal Jordan, aynı zamanda bir süper kahraman. O bir Yeşil Fener. Görevi, galaksiler arası bir birliğin tek insan üyesi olarak tüm evrende olduğu gibi Dünya’da da barış ve adaleti sağlamak. Ona insanüstü gücünü veren özel yüzüğü ile yeşil ışıklar saçan birliğini gezegeninde temsil eden Hal, hem Dünya üzerinde, hem de uzayın karanlık köşelerinde kötülüğün peşine düşüp yok etmek için mücadele ediyor.