Yurt Dışı Kayak Turları

Yurt Dışı Kayak Turları

Sömestr tatilini yurt dışında geçirmeyi düşünenler, Bulgaristan’dan Amerika’nın en popüler kayak merkezi Aspen’e, kayak turizminin vazgeçilmez ve klasik ülkeleri İsviçre ve Avusturya’dan; Akdeniz’in gözde kayak merkezi olan İtalya’ya gidebilirler.

St.Moritz

05 Şubat 2011 hareketle
1.237 Euro’dan başlayan fiyatlarla Pegasus Havayolları ile 7 gece 8 gün
St. Moritz dünyanın en çok tanınan ve en lüks kayak merkezlerinin başında geliyor. Tüm yıl boyunca tatil yapabilme olanağı ise St. Moritz’i diğer kayak yerlerinden ayıran en önemli özellik. Burası tüm kış sporlarına imkan tanıyan, bunun yanında polo, golf ve kriket gibi başka sporlara da destek veren bir bölge. Ayrıca gurmeler ve müzik tutkunları için de oldukça zengin seçenekler sahip bir merkez. Bu nedenle St.Moritz, yıl içerisinde bir birinden özel gurme ve müzik festivalleri ile kayak dışı etkinlik arayanların ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Bansko Kayak Turu

29 Ocak ve 05 Şubat 2011 hareketle
597 Euro' dan başlayan fiyatlarla THY ile 7 gece / 8 gün
Bansko Kayak Merkezi , Bulgaristan’ın en büyük ve en iddialı kayak merkezi… Şimdiden 2014 Kış Olimpiyatları için komitenin onayını aldı ve bu büyük etkinliği heyecanla bekliyor. Bu nedenle de Avrupalı kayakçıların da yeni favorisi ve trend merkezi olacağa benziyor. Dünya şampiyonu Alberto Tomba’nın kayak yaptığı, 2 bin 600 metrede Tomba ismiyle anılan, çok ünlü ve siyah zorluk derecesine sahip kayak pisti de Bansko`da bulunuyor.

Madonna Di Campilio Kayak Turu

1.167 Euro’ dan başlayan fiyatlarla
05 Şubat 2011 hareketle Pegasus HY ile 7gece / 8 gün
VIP Turizm, İsviçre, Fransa ve Amerika turlarının dışında İtalya’nın Madonna Di Campilio gibi önemli bir kayak bölgesine yeni turlar düzenliyor. Bu yıl ilk defa tur düzenlenecek olan Madonna Di Campilio özellikle oteller ve kayak alanlarının iç içe olması ve sahip olduğu lüks alışveriş merkezleri ile bölgenin alışveriş sahası olarak tanınıyor. Ayrıca Madonna Di Campilio, komşuları Folgarida ve Marilleva’ ya bağlı geniş bir kayak yapma alanına sahip olduğu için İtalya’nın en gözde ve en geniş kayak merkezlerinden birisi.

Zell Am See Kayak Turu

29 Ocak 2011 hareketle
1.197 Euro’dan başlaya fiyatlarla Pegasus HY ile 7 gece / 8 gün
Muhteşem göl manzarası eşliğinde kayabileceğiniz, gece hayatıyla meşhur Zell Am See, Avusturya’nın en iyi kayak merkezleri arasında gösteriliyor. Hareketli gece hayatı ve eski şehir merkeziyle ünlü Zell Am See, Avusturya'nın Salzburg bölgesinde yer alıyor. Zell Am See, farklı kategorilerde kayak sevdalılarına hitap eden pistleri ve eğlenceleri ile öne çıkıyor. Ayrıca kayak dışı aktiviteleri ve şehir merkezine yakınlığı nedeniyle sahip olduğu ulaşım kolaylığı bu merkeze ilgiyi arttıran faktörlerden bazıları.

Kitzbühel Kayak Turu

05 Şubat 2011 hareketle
1.597 Euro’dan başlayan fiyatlarla Pegasus HY ile 7 gece / 8 gün
Kitzbühel,ulaşım kolaylığı ve Tiroller’in güzelliği ile Alp’lere iyi bir alternatif olarak öne çıkıyor. Münih’e 2 saat mesafede olması, burayı özellikle Alman kayak severlerin ve sınır ülkelerin hafta sonu kaçamağı için ideal bir kayak merkezi haline getiriyor. Burası geleneklerine bağlı Avrupalıların yanı sıra gece hayatına öncelik veren genç kayakçıları ve snowboardcular için de popüler bir mekan. Kayak okulu uluslararası bir üne sahip olan Kitzbühel, üç kayak merkezinin bulunduğu geniş bir vadide yer alıyor. Dünya Kupası’yla akıllarda kalan Hahnenkamm alanıyla profesyonellere; Horn ve Bichlalm gibi alanlarla da de her yaşa ve her seviyeye hitap ediyor.

Lench Kayak Turu

20 Ocak 2011 – 05 Şubat 2011
2.177 Euro’dan başlayan fiyatlarla THY ile 7 gece / 8 gün
Arlberg Kayak Bölgesi'nin tam merkezinde bulunan Lech, Avusturya'nın en gözde kayak merkezlerinden biri olmasıyla birlikte küçük ancak lüksün tüm imkanlarını barındıran bir merkez. Avrupa jet-setinin uğrak yerlerinden olan Lech 84 teleferik, 260 kilometrelik düzeltilmiş pist ve 180 kilometrelik açık rampasıyla farklı seviyelerdeki kayakçılara hitap ediyor.

• Program VIP Turizm katkılarıyla hazırlanmıştır.