Zuzu Cafe Nerede?

Ön bahçesi şık bir cafe ortamı sunan, arka bahçesi ise tamamen çocuklar için oyun alanı haline getirilen Bağdat Caddesi Zuzu Cafe‘yi Esin Sinan ve Selin Gatenyo adında iki kız kardeş işletiyor.

Küçük olmanın avantajını yaşayan ve yaşatan Bağdat Caddesi Zuzu Cafe, sevimli ve sıcacık bir ortamı ile yürekleri ısıtıyor. Yeni dostluklar kazandırıyor.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olan Esin Sinan bir tasarımcı. 4,5 yaşında bir kızı var. Diğer kardeş Selin Gatenyo de bir anne ve 9 aylık bir bebeği sahip. Bir yandan çocuklarını büyüten Esin ve Selin kardeşler, bir yandan da Bağdat Caddesi Zuzu Cafe’yi büyütüyor.

Daha çok rezerve sistemi ile çalışan cafenin işletmecileri, yemekleri bizzat yakından takip ediyor ve ilgileniyor. Dünya mutfağı ile hizmet verilen Bağdat Caddesi Zuzu Cafe’de, cafe de Paris, tatlılardan cafe latte ve Zuzu Yıkılıyor’u denemenizi tavsiye ederiz.

Oldukça geniş bir menüye sahip olan cafe’nin çocuklara özel menüsü de bulunuyor. Çocuklar, birbirinden leziz ve sağlıklı olan menüde en çok sebzeli köfteyi beğeniyor. Henüz dişi çıkmamış minikler için ise haşlanmış sebzeler, blenderdan geçirilerek servis yapılıyor. Aynı zamanda meyve püreleri ve taze mamalar da çocuklar için servise sunulanlardan. Çocuk menüsünde favori isim ise: Mickeyli tost!

Farklı yemek adları ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Bağdat Caddesi Zuzu Cafe, doğal ürünleri ile de beğeni topluyor. Hafta sonları kahvaltıda sundukları ve kendi bahçesinden toplayarak yaptıkları reçellerin tadına doyulmuyor.

Üst katında tiyatro salonu bulunan cafe, her ay gösteriler düzenleniyor ve o salonda çocuklar çizgi film de izleyebiliyor. Küçükleri düşündüğü kadar büyükleri de düşünmeyi ihmal etmeyen Bağdat Caddesi Zuzu Cafe’de wireless internet bulunuyor. İş kadınları veya iş adamları rahatlıkla laptop’nı alıp burada çalışabilir. Onlar bir yandan çalışıp kafesini yudumlarken, çocuğu da iki eğitmen ablanın gözetimi altında diğer çocuklar ile oynayabilir.

Her gün sabah 09.00’dan akşam saat 21.00’e kadar açık olan cafe, doğum günü kutlamaları gibi özel zamanlarda kapanış saatlerini uzatıyor. Hafta sonları kahvaltıları oluyor. 1-8 yaş grubu çocuklar geliyor genelde.

Doğum Günü

Çocuğunuza güzel bir doğum günü yapmak istiyorsanız, Bağdat Caddesi Zuzu Cafe tam size göre! Farklı seçeneklerle doğum günü paketleri sunan mekanda, özellikle çocuklu ebeveynler burada evlilik yıldönümlerini de kutlayabilir. Çocuğunuz oynarken siz de baş başa bir yemek yiyebilirsiniz.

İkişer saatlik doğum günü kutlamaları yapan mekanın ikramları kendi mutfağından çıkıyor, sadece pasta dışarıdan alınıyor.

İşte farklı seçenekleri ile Bağdat Caddesi Zuzu Cafe’nin doğum günü paketleri;

Paket1 (570+KDV ) (Bu paket, hafta arası uygulanan bir pakettir. 25 kişilik)

Doğum günü pastası, kakaolu kek, pizza, patates salatası, limitsiz çay servisi ve animatör

Paket 2 (670 + KDV) (25 kişilik)

Doğum günü pastası, peynirli poğaça, kakaolu kek, kurabiye, sosis, pizza, patates salatası, limitsiz çay ve limonata ve animasyon + süsleme

Paket3 (780 YTL+KDV) (25 kişilik)

Doğum günü pastası, peynir+patatesli borekaz, kakaolu kek, kurabiye, patlıcanlı kiş, ıspanaklı tartolet, sebzeli omlet, minik zeytinyağlı yalancı dolma, limitsiz filtre kahve, çay limonata ile doğum günü davetiyesi ve animasyon+süsleme

Paket4 (980 YTL + KDV) (25 kişilik)

Doğum günü pastası, patlıcanlı borekaz, kaşarlı boyikoz, renkli peynir topları, minik yalancı dolma, minik kalp browni, somonlu krep, kurabiye, ıspanaklı tartolet, üçgen börek, mercimek köftesi, limitsiz filtre kahve+çay+limonata, doğum günü davetiyesi ve animasyon+süsleme

Paket5 (1250 YTL + KDV) (25 kişilik)

Doğum günü pastası, ıspanaklı gül böreği, patlıcanlı borekaz, peynirli boyikoz, renkli peynir topları, somonlu krep, taramalı tartolet, patlıcanlı volovan, minik yalancı dolma, lokumlu+kayısılı kurabiyedoğum günü davetiyesi, tiremusu küçük şekillerle, krem karamel, limitsiz filitre kahve+çay+limonata